Kolejny grower złapany

Wyszukiwarka Forumowa:

BetonowyDaniel

Well-known member
Buchów
513
Odznaki
2
I szczerze to dobrze . Ze żniw by się wykręcił ale nieee trzeba ten ***any mefedron mieć ze sobą i popakowany materiał do tego.
Zero jakichkolwiek zasad bezpieczeństwa...

Puchałke_91

Well-known member
Rozwiązań
1
Buchów
319
Jakiś link czy coś? Czy tylko ja nie wiem O co chodzi i nie widzę artykułu?

Puchałke_91

Well-known member
Rozwiązań
1
Buchów
319
A dobra faktycznie, nie zauważyłem że post jest podświetlony i wstawiony w niego link, pozdro

DużyTPO

Well-known member
Buchów
994
Odznaki
3
Brak mnie słów, idzie się ze zniw jakoś wykaraskać ale na ch*j mu w samochodzie towar i jeszcze proszki 😅 jak to nawijał kasta "Nie możesz ćpać, jak chcesz być dilerem joł" 🌲

Jerzy

Well-known member
Buchów
19
Ostatnio gdzieś słyszałem na ,, jetubie" że złapali też typa, na posesji miał 160 krzaków w różnej fazie rozwoju i 10 kg suszu znaleźli. W powiecie Świdnickim bodajże. W takim przypadku się nie wykręci, nie wmówi nikomu że to na wlasny użytek, palanty złapia jakiegos szczocha naszczelaja liści i karzą zeznać, że kupował od niego i lipton. U nas tak palanty robią, jak kogoś mają a nie mogą udowodnić wszystkiego co twierdzą to sami produkują dowody i kto im zabroni??? Komediant Głowny ? Pozdro i uważajcie, bo zaczynają wszy wyłazić na łowy.

Puchałke_91

Well-known member
Rozwiązań
1
Buchów
319
@Jerzy zgadza się, nie chciałem już wyskakiwać z tym tematem, ale skoro już ty zacząłeś to ja dodam swoje trzy grosze.

10 lat temu Pł0cki p0licjant Grz3l@k został oskarżony o właśnie preparowanie dowodów i podrzucanie towaru - i w zasadzie wszyscy o tym wiedzieli, ja wiedziałem i słyszałem o tym śmieciu zanim jeszcze postawiono ju zarzuty, niestety z tego co wiem koniec końców Ziobro nie zgodził się na ujawnienie informatorów i go uniewinnili, w niedługim czasie awansował,

Na ten moment w internecie są śladowe informacje w tym temacie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół