nasiona marihuany

Kolejny poroniony pomysl Romana

Wyszukiwarka Forumowa:

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Romus znow szaleje...
Tym razem chodzi o usprawiedliwienia. Kiedy juz jestesmy pelnoletni i napiszemy sobie usprawiedliwienie wychowawca ma prawo zadzwonic do rodzicow, lekarza (zaleznie od powodu z ktorego napisalismy usprawiedliwienie). Jezeli okaze sie ze sklamalismy mozemy zostac pozwani do sądu i grozi nam kara do 5 lat pozbawienia wolnosci...

Podobnie jak psiarnia zlapie nas w czasie naszych lekcji na wagarach... Tylko ze wtedy jak nie jestesmy pelnoletni to starych chca obarczyc...
WNIOSEK?
ZA.PIE.RDO.LIĆ SK***YSYNA!!!

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Masarka co za kretyn jeszcze troche i z chaty nie bedzie mozna wyjsc robi nam sie panstwo policyjne :bball:

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
i kto będzie tego przestrzegał?

H

haszyszekk

Guest
heh nikt.... więzienie już i tak w szwach pękają... a państwa nie stać na kolejnych rowerzystów za kratkami ;/ pzdr

adehade

Well-known member
Buchów
0
No jak to:D Pan G otwiera obozy dla "złych"niepełnoletnich ludzi

G

Green

Guest
heheheh co za ku**a popie****ony pomysl, hahah niedosc ze 70% mlodziezy po skonczeniu szkoly wy***alo za granice to teraz 50 % tych uczacych sie pelnoletnich pojdzie siedziec na 5 lat hahhahahah nie no ku**a rozpie****aja mnie te reformy szkolnictwa dobrze ze za moich czasow bylo inaczej

D

delete

Guest
O matko... to jest po,je,.bane : o
Jak ktoś jest pełnoletni to chyab sam decyduje o tym co robi, a nie rodzice czy lekarz?
Pozatym jak się ma ponad 18la to nie ma obowiacu uczęszczania do szkoły ;o więc dlaczego wiezienie

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
to dziś wszyscy rozsyłali na gg.

Protestujemy wobec, przewspaniałego Ministra Oświaty Romana Giertycha, dzięki któremu część ludzi zostaje pozbawionych perspektyw na dalszą naukę W podziękowaniu, w ramach protestu, zróbmy coś - nie idźmy 29.00 września do szkoły ! Ustawmy opisy na "Giertych - KOŃCZ !", rozwieśmy plakaty we wszystkich miastach, w szkołach, gdziekolwiek. Niech ten idiota w końcu zobaczy, że nie będziemy siedzieć bez sprzeciwu ! Tu chodzi o naszą przyszłość
Podaj dalej ! mamy tylko tydzień, aby każdy w Polsce, w każdej szkole średniej się dowiedział o tym !Wyślijcie wszystkim
Prosimy

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Heee ja nie chodzę cały tydzien to co mi tam piątek:p
Odkryłem juz po co to Romek robi! Chce zatrzymac polska mlodziez w polsce!

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Cz4rek napisał:
Chce zatrzymac polska mlodziez w polsce!
za***iscie mu to idzie.. jakby otwierali na uczelniach darmowe pokoje z zielskiem to moze by cos z tego bylo

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Shadow napisał:
za***iscie mu to idzie.. jakby otwierali na uczelniach darmowe pokoje z zielskiem to moze by cos z tego bylo
Nawet dobry pomysł! W policyjnych magazynach jest kupa dragów!

Otto

Well-known member
Buchów
0
Shadow napisał:
Romus znow szaleje...
Tym razem chodzi o usprawiedliwienia. Kiedy juz jestesmy pelnoletni i napiszemy sobie usprawiedliwienie wychowawca ma prawo zadzwonic do rodzicow, lekarza (zaleznie od powodu z ktorego napisalismy usprawiedliwienie). Jezeli okaze sie ze sklamalismy mozemy zostac pozwani do sądu i grozi nam kara do 5 lat pozbawienia wolnosci...

Podobnie jak psiarnia zlapie nas w czasie naszych lekcji na wagarach... Tylko ze wtedy jak nie jestesmy pelnoletni to starych chca obarczyc...
WNIOSEK?
ZA.PIE.RDO.LIĆ SK***YSYNA!!!

Spokojnie nie ma się co podniecać... W Polsce istnieje (jeszcze :D) coś takiego jak Konstytucja (pierwsza w Europie druga na świecie jakby ktoś nie wiedział:p) i wszelkie ustawy, dekretyi rozporządzenia muszą z nią być zgodne. Wychowawca nie ma prawa zakwestionować wystawionego przez Ciebie (o ile jesteś pełnoletni) usprawiedliwienia. Istnieje jeszcze jedna opcja. Jeśli ktoś orientuje się w bieżącej sytuacji to wie, że ten rząd z Kaczkami i Pięknym Romanem długo nie pocią gnie.

: :silent: :silent:

ice77

Well-known member
Buchów
0
Wiecie u mnie w szkole cały czas się zażekają że niemoge sam sobie usprawiedliwiać godzin (jestem pełnoletni) Jak by ktoś mi dał namiary na odpowiedni przepis dotyczący tego to byłbym wdzięczny. Doklejał bym to do każdego usprawiedliwienia
Z góry dziękuje

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
je**c posranego romana!!odpie****a mu juz calkowicie!! :farao:

Otto

Well-known member
Buchów
0
ice77 napisał:
Wiecie u mnie w szkole cały czas się zażekają że niemoge sam sobie usprawiedliwiać godzin (jestem pełnoletni) Jak by ktoś mi dał namiary na odpowiedni przepis dotyczący tego to byłbym wdzięczny. Doklejał bym to do każdego usprawiedliwienia
Z góry dziękuje

Namiarów nie mam... skieruj się do Rzecznika Praw Dzieck. Już były takie sprawy. Mój wychowawca powiedział naszej klasie, że nie ma prawa nie przyjąć usprawiedliwienia chyba, że ma podejrzenia ( ale musi to mieć jakąś podstawe np. Napisałem, że byłem chory, a on widział mnie chodzącego sobie po rynku:p).

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół