nasiona marihuany

komercyjna odmiana AF na out

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam.
Szukam najbardziej komercyjnych odmian AF wychodowanych przez Was pod niebem. Mile widziane foty waszych dziewczyn na wypasie i info ile suchego wyszlo <peace>

FYAH

Well-known member
Buchów
0
Think Different - ponad 50g suchego kozaczka.

Don Z Dolni

Well-known member
Buchów
1
Think Different - ponad 50g suchego kozaczka.

tylko kiełkowalność na poziomie 40% a 3 pestki ponad bańkę kosztują :pl:

Ja radzę Big Bang, Critical Jack,Mazar, Skunk#11, Euforia- wszystkie dostęone w wersji AF jaka wybierzesz to zależy od Ciebie jaki temat preferujesz, ja bym Brał Skunka#11 tyle że on dostepny jest w wersji reg tylko ale na oucie to chyba nie problem bynajmniej dla mnie...

D

delete

Guest
Ja polecam WW af fem. Jeszcze nie wiem ile suchego bo dopiero zaczęły kwitnąć ale w porównaniu do reszty moich automatów prezentują się wyśmienicie :)
Fotorelka w podpisie. WW sięgają mniej więcej do pasa.

G

Gość

Guest
Ja radzę Big Bang, Critical Jack,Mazar, Skunk#11, Euforia- wszystkie dostęone w wersji AF jaka wybierzesz to zależy od Ciebie jaki temat preferujesz, ja bym Brał Skunka#11 tyle że on dostepny jest w wersji reg tylko ale na oucie to chyba nie problem bynajmniej dla mnie...

a z ktorego wyszlo Ci najwiecej?
:harvest:<peace>

---------- Aktualizacja posta 19:28 ---------- Czas poprzedniego posta 19:21 ----------

a mial ktos auto haze 2.0 od dinafem lub critical jacka?<peace>

Don Z Dolni

Well-known member
Buchów
1
Najbaredziej wydajny IMO Skunk#11 mocno zbite topy mało lisci a jakosc wspaniala jak na AF

G

Gość

Guest
Ja polecam WW af fem. Jeszcze nie wiem ile suchego bo dopiero zaczęły kwitnąć ale w porównaniu do reszty moich automatów prezentują się wyśmienicie :)
Fotorelka w podpisie. WW sięgają mniej więcej do pasa.

to jak juz wysuszysz to daj cyne bo zbieram info na out 2013. chce zrobic komercyjne poletko af. tak 50szt (dla kogos moze malo) lub wiecej<peace>

---------- Aktualizacja posta 19:47 ---------- Czas poprzedniego posta 19:42 ----------

Najbaredziej wydajny IMO Skunk#11 mocno zbite topy mało lisci a jakosc wspaniala jak na AF

tzn jak wydajny? wiesz chodzi mi o cyfry<peace>
chociaz raczej bede inwestowal w femki ale cena s#11 jest atrakcyjna 30zl za 5szt. a ile trafilo ci sie meskich na ilosc pestek?

Don Z Dolni

Well-known member
Buchów
1
na 5 były 2 facety cyferek nie podam bo nie dysponuje i nie dysponowałem waga

FYAH

Well-known member
Buchów
0
tylko kiełkowalność na poziomie 40% a 3 pestki ponad bańkę kosztują :pl:

Ja uzyskałem kiełkowalność 100%, a z ziemi nie wyszło ok 3%. Jeśli chodzi o cenę to akurat kupiłem sporo taniej. Zresztą nawet kupując bez rabatów to różnica 10zł na pestce zwraca się po 3 buchach :spalony:
Think Different jest wśród odmian AF bardzo wydajny i bardzo mocny jak na AF. Być może znajdzie się coś o zbliżonej lub większej wydajności (np. maxi gom czy NL), jest także szansa na znalezienie mocniejszej/przyjemniejszej w działaniu odmiany AF, ale zapewne trudno znaleźć coś o takim plonie i takiej mocy (chodź nie mówię że taka nie istnieje). Powstają coraz to nowe AF'y wyznaczające nowe granice jakości więc będzie zapewne coraz lepiej z plonem i jakością.

Osobiście na takie poletko wrzuciłbym deimosa lub northern lighta od RQS, maxi goma,think differenta i kilka eksperymentalnych do smaku z genami haze, jamaica. <wodna>

Natural

Well-known member
Buchów
1
dinafem bierz
na tym sie nie zawiedziesz
teraz jest duzy wybor
i geny kozaki
wszystkie warte sprobowania

D

delete

Guest
Weź coś z fioletowym pheno, będziesz mógł opie****ać po 40zł jako "holendra" huehuehue :freak:

G

Gość

Guest
.

a mial ktos do czynienia z sugar gom-em od grass o matic??<peace>

---------- Aktualizacja posta 19:15 ---------- Czas poprzedniego posta 17:48 ----------

Weź coś z fioletowym pheno, będziesz mógł opie****ać po 40zł jako "holendra" huehuehue :freak:

a jaka fioletowa odmianke bys polecil? <peace>

---------- Aktualizacja posta 19:20 ---------- Czas poprzedniego posta 19:15 ----------

Ja uzyskałem kiełkowalność 100%, a z ziemi nie wyszło ok 3%. Jeśli chodzi o cenę to akurat kupiłem sporo taniej. Zresztą nawet kupując bez rabatów to różnica 10zł na pestce zwraca się po 3 buchach :spalony:
Think Different jest wśród odmian AF bardzo wydajny i bardzo mocny jak na AF. Być może znajdzie się coś o zbliżonej lub większej wydajności (np. maxi gom czy NL), jest także szansa na znalezienie mocniejszej/przyjemniejszej w działaniu odmiany AF, ale zapewne trudno znaleźć coś o takim plonie i takiej mocy (chodź nie mówię że taka nie istnieje). Powstają coraz to nowe AF'y wyznaczające nowe granice jakości więc będzie zapewne coraz lepiej z plonem i jakością.

Osobiście na takie poletko wrzuciłbym deimosa lub northern lighta od RQS, maxi goma,think differenta i kilka eksperymentalnych do smaku z genami haze, jamaica. <wodna>
a jakim sposobem kupiles taniej? wieksza ilosc wziales? scinales juz ? ile Ci wyszlo?<peace>

Don Z Dolni

Well-known member
Buchów
1
nie chce psuc tematu ale jaka polecilbys normalna odmiane ? oczywiscie tez wydajna<peace>

Sam takiej szukam bo chce zrobic wreszcie jakiegos fajnego ina i puki co na mój celownik leci Critical Jack i Special Kush ale to moje zdanie. Ale jest wiele pewniaków np. White Russia czy Big Bud...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół