nasiona marihuany

kompocik

Wyszukiwarka Forumowa:

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
po co Ci to wiedziec?? Jak bedziesz wiedział w jaki sposób to zrobić, to kiedyś Cie pokusi i załadujesz ten syf w kanal... jak kiedys ktos powiedzial "Niewiedza to błogosławieństwo"

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jak sie robi kompocik z maku (to gówno)

Pie****isz o gównie, nie wiedząc NIC o heroinie i opiatach.

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
chyba gotujesz makowki w garku :) znam tylko z opowiadan :D nie wiem jak dokladnie sie robi :)

Byczek

Well-known member
Buchów
0
Też jestem ciekaw jak to zrobić :p ale w zadnym wypadku nie mam zamiaru tego wykonac i przyj***ć w kanał... cele czysto edukacyjne ;p w necie nawet szukałem ale nic nie znalazłem
Nie wiem Sleja po co komuś kto chce wiedzieć jak zrobić kompot wiedza o opiatach i heroinie? Możesz mi wytłumaczyć?
Ja już dużo przeczytałem o skutkach o właściwościach uzależniających(bo lubie czytać o takich rzeczach) i nie mam zamiaru tego spróbować nigdy... ale nie kumam tego co to ma do wiedzy teoretycznej na temat produkcji kompotu...

edit: eh jak tak patrze na tego posta to nie wiem czy jest w pełni zrozumiale napisany, nie chce mi sie nawet myslec nad nim i poprawiac go tym bardziej... ah ten syndrom amotywacyjny :rendeer:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie chce mi sie nawet myslec

Przestań palić.

po co komuś kto chce wiedzieć jak zrobić kompot wiedza o opiatach i heroinie? Możesz mi wytłumaczyć?

W celach edukacyjnych, ku**a.

G

Gość

Guest
A może "zielone"? Z mleczka makowego? To dopiero był kop.
Eh... grzechy młodości :crazy:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół