nasiona marihuany

Koncentracja i skupienie po paleniu.

Wyszukiwarka Forumowa:

ThreeLittleBirds

Well-known member
Buchów
0
Witam,

chciałem się zapytać co dokładnie (które substancje czy THC czy CBD etc) działa na poprawienie skupienia i koncentracji.

Zazwyczaj pracuje mi się ciężko bo non top mnie coś rozprasza. A to muszę sprawdzić poczte 10 razy a to FB ;/ i tak dalej. Gdy zapalę to wszystko znika. Skupiam się tylko i wyłącznie na pracy. Tak jakby wszystkie te rozpraszacze nagle zniknęły. Krótko mówiąc potrafię się zaangażować na 100% w danej czynności. Nawet do nauki jest łatwiej siąść po paleniu. Oczywiście samemu bo jak z kimś to jedyne co się da robić to zlewać i rozkmiać :D

Tak więc chciałbym zgłębić ten temat. Co dokładnie się dzieje po spaleniu, że człowiek potrafi się na chwile zatrzymać i skupić. Ma ktoś jakieś info?

majeranektenpoprzedni

Well-known member
Buchów
0
zgadzam sie skupienie i koncentracja na 101% zwlaszcza gry skupisz sie az za bardzo to wymyslasz rozwiązanie i ciagniesz je dalej wymyslajac coraz nowe pomysly dot aktualnego problemu gdy znajdujesz idealne to zapominasz czemu to mialo sluzyc ale wtedy wydaje Ci sie ze znalazles lekarswo na aids :D

paki

Well-known member
Buchów
0
Problemy z koncentracja wynikaja z monotonii a jak sie upalisz i jestes w stanie euforii latwiej o koncentracje ale to nadal taki sam mozg tylko chce mu sie myslec, wczoraj walnałem sobie miksture i ogladalem jakis fajny film ale dzisiaj juz nie wiele z niego pamietalalem tyle, ze byl fajny:freak:

ThreeLittleBirds

Well-known member
Buchów
0
zgadzam sie skupienie i koncentracja na 101% zwlaszcza gry skupisz sie az za bardzo to wymyslasz rozwiązanie i ciagniesz je dalej wymyslajac coraz nowe pomysly dot aktualnego problemu gdy znajdujesz idealne to zapominasz czemu to mialo sluzyc ale wtedy wydaje Ci sie ze znalazles lekarswo na aids

Haha dokładnie to też jest mega. :D Nagle jakieś pomysły, rozwiązania. Ile alternatyw powstania świata idzie wymyślić to jest magia jakaś. :freak2:

Problemy z koncentracja wynikaja z monotonii a jak sie upalisz i jestes w stanie euforii latwiej o koncentracje ale to nadal taki sam mozg tylko chce mu sie myslec, wczoraj walnałem sobie miksture i ogladalem jakis fajny film ale dzisiaj juz nie wiele z niego pamietalalem tyle, ze byl fajny

Co do monotonii może i masz racje i w tym problem polega. Jak się człowiek hajtnie to wszystko jest ciekawsze i zainteresowaniem najmniejszymi pierdołami wraca.
Nawet bańki sprawiają frajdę jak za dawnych dobrych czasów dzieciństwa :D

Ogólnie rzecz ujmując zastanawia mnie też czy konopie, które mają tylko śladowe ilości THC też mają jakiś efekt w tym kierunku. Czy tylko ta konkretna substancja wpływa na umiejętność skupienia się na jednej rzeczy dość konkretnie.

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Duzo od odmiany zalezy,ale napewno duzo prawdy jest w tym co piszecie, z tym że po jednej odmianie dużo łatwiej się skupić, zrobić cos z niczego etc a po innej troche inaczej to wchodzi w głowe.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół