akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

KONKURS Indoor Cannabis Cup PL by Green House Seed Company & Gruby Lolek PL

Wyszukiwarka Forumowa:

Gruby Lolek PL

Well-known member
Buchów
0
Green House Seed Company i GrubyLolek.pl mają przyjemność zaprosić do udziału w konkursie Indoor Cannabis Cup PL organizowanego specjalnie dla użytkowników forum haszysz.com !!

Konkurs odbywa się w dwóch kategoriach; White Widow i Great White Shark.

Do wygrania nagrody o łącznej wartości około 2500zł !!

WARUNKI KONKURSU:

1. Każdy pełnoletni użytkownik forum posiadający przynajmniej 1 odznakę lub rok stażu na forum i 50 postów może wziąć udział w konkursie, jeżeli fotorelacja zostanie przeprowadzona na terenie kraju w którym uprawa konopi nie jest zabroniona przez prawo.

2. Do każdego zakwalifikowanego zostanie wysłane 5 nasion White Widow lub Great White Shark, do wyboru w zależności od kategorii.

3. Niektórzy z uczestników otrzymają losowo saszetki Powder Feeding, które muszą być wykorzystane podczas fotorelacji.

4. Wymagana jest kompletna fotorelacja, aktualizowana przynajmniej raz na 10 dni.

5. Uczestnik zostanie zdyskwalifikowany jeżeli:

- ta sama osoba użyje różnych kont na forum
- przedstawi fotorelację na innym forum
- posłuży się cudzymi zdjęciami
- nie skończy fotorelacji

KRYTERIA OCENY:

- oryginalność, wiedza na temat uprawy i prezentacja aktualizacji

- jakość i ilość zdjęć oraz częstotliwość postowania

- stan roślin w czasie fotorelacji i ostateczny rezultat

- ilość wyjaśnień na temat uprawy, uprzejmość w stosunku do czytelników i konkurentów

Najlepsze fotorelacje zostaną wybrane przez GrubegoLolka, po czym zwycięzców wyłoni ekipa Green House Seed Company.

NAGRODY:

1 nagroda:
10 nasion Sweet Mango Auto, Powder Feeding Short Flowering 1kg torba, bon rabatowy o wartości 100zł na zakupy w sklepie grubylolek.pl, czapka lub kubek, t-shirt, grinder aluminiowy, dvd king of cannabis 2, pudełeczko, długopis, smycze, ulotki

2 nagroda:
5 nasion Chemdog, pudełko Powder Feeding Short Flowering 500g saszetki, bon rabatowy o wartości 100zł na zakupy w sklepie grubylolek.pl, t-shirt, grinder plastikowy, pudełeczko, długopis, smycze, ulotki

3 nagroda:
3 nasiona Cheese, bon rabatowy o wartości 100zł na zakupy w sklepie grubylolek.pl, grinder plastikowy, długopis, smycze, ulotki

4-10 nagroda:
bon rabatowy o wartości 50zł na zakupy w sklepie grubylolek.pl, grinder plastikowy, długopis, smycze, ulotki

Powyższe nagrody zostaną przydzielone zwycięzcom w obydwu kategoriach.

Wobec osób, które wezmą udział w konkursie, a nie wywiążą się z warunków, oprócz dyskwalifikacji, zostaną wyciągnięte konsekwencje w postaci warnów, banów, odpowiednich odznak.

Zgłoszenia do konkursu przyjmowane są od teraz do 1 marca 2013, poprzez zgłoszenie się na łamach forum, a następnie przesłaniu adresu do wysyłki na mój priv.
Nasiona konopi zostaną rozesłane w dniach 1-3 marca.

Fotorelacja musi się rozpocząć najpóźniej 31 marca 2013.

Ostateczny termin zamknięcia konkursu wypada na 31 lipca 2013.

Wyniki zostaną ogłoszone pod koniec sierpnia 2013.

POWODZENIA! Niech wygra najlepszy !!

LR#2

Banned
Buchów
0
Zgłaszam się
z chęcią sprawdzę swoje umiejętności na White Widow

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
Witam zgłaszam chęć udziału w konkursie :spalony: aktualizacje moge przeprowadzać co najmniej 3 razy w tygodniu chętnie bym się zmierzył z odmianą Great White Shark. pozdrawiam i do :harvest:

D

delete

Guest
Wow!
Ależ gratka.
Z WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ powalczę w tym konkursie, najchętniej z rekinami.

Zgłoszenia do konkursu przyjmowane są od teraz do 1 marca 2013, poprzez zgłoszenie się na łamach forum, a następnie przesłaniu adresu do wysyłki na mój priv.

Nieco niejasno napisane. Od razu słać ten adres, czy tego 1-go będzie jakaś lista?

Dziki

Well-known member
Buchów
0
zgłaszam swój udział w kategorii Great White Shark. pozdrawiam

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
7
nagrody zacne. jasne że się zgłaszam!

kategoria Great White Shark :)

Ostatnia edycja:

Gruby Lolek PL

Well-known member
Buchów
0
Nieco niejasno napisane. Od razu słać ten adres, czy tego 1-go będzie jakaś lista?

Każdy kto spełnia warunki, zgłasza się w tym temacie i może od razu (lub później jak woli)słać adres na priv, ważne żeby adres był u mnie najpóźniej 1 marca.

---------- Aktualizacja posta 10:53 ---------- Czas poprzedniego posta 10:52 ----------

nagrody zacne. jasne że się zgłaszam!

Przypominam niektórym, iż należy określić wybieraną kategorię.

LR#2

Banned
Buchów
0
a mam takie pytanie
czy fotorelacja musi być z 5 nasion na raz?
czy jedna wystarczy? (jedna ale z treningiem na cały box)

S

sru

Guest
Kategorię? Sprecyzuj. Określić które nasiona chce się dostać?

Podkreślę że zgłoszenie się i brak spełnienia warunku fotorelacji będzie odpowiednio ukarane i odznaczone. Więc zgłaszać się rozważnie ;)

SiePali

Well-known member
Buchów
0
Czy jak mam microboxa tzn. mogę posadzić 1 krzak z treningiem to mogę wziąć udział w konkursie?

Gruby Lolek PL

Well-known member
Buchów
0
a mam takie pytanie
czy fotorelacja musi być z 5 nasion na raz?
czy jedna wystarczy? (jedna ale z treningiem na cały box)

Nie musi, może być z 1 nasiona.

---------- Aktualizacja posta 17:53 ---------- Czas poprzedniego posta 17:51 ----------

Kategorię? Sprecyzuj. Określić które nasiona chce się dostać?

Wybrać kategorię tzn. nasiona White Widow lub Great White Shark

---------- Aktualizacja posta 17:54 ---------- Czas poprzedniego posta 17:53 ----------

Czy jak mam microboxa tzn. mogę posadzić 1 krzak z treningiem to mogę wziąć udział w konkursie?

Tak, potwierdzam.

blador1

Well-known member
Buchów
0
Gruby lolku brakuje mi 2 miesiecy do pelnego roku, da rade??

mjpassion

Well-known member
Buchów
0
Jesli nie musza byc wysiane wszystkie ziarna na raz tak jak piszesz, to chetnie zglosze swoja kandydature w konkursie.
Powalczyl bym z Great White Shark :)

Gruby Lolek PL

Well-known member
Buchów
0
Dzięki za dotychczasowe zgłoszenia, zapraszam kolejnych rządnych rywalizacji growerów do zgłaszania się !

dobry plon

Well-known member
Buchów
0
zgłaszam się chętnie spróbował bym sił z Great White Shark :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół