akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Konkurs na MEMa

Wyszukiwarka Forumowa:

MiczBuhanen

Well-known member
Weteran
Buchów
9,324
Odznaki
7
Siema razem z @Eko mamy do oddania kilka bonów do seedshopu i growshopu i chętnie się nimi podzielimy z twórcami najlepszych memów.
W zabawie udział może wziąć każdy kto ma konto przynajmniej od 3 miesięcy i 50 postów, potrafi przeczytać regulamin oraz posiada poczucie humoru i rozumie na czym polega dobra zabawa :)

ZASADY
- przygotowujesz mema o tematyce konopno forumowej i umieszczasz go w tym poscie. Foty wrzucane tylko przez galerię forumową. Pamiętajcie, że liczy się kreatywność a nie kopiowanie
- każda osoba może zgłosić 1 mema w terminie do 2 lutego do godz 23.59
- potem podobnie jak w konkursach Photo of the month robimy tydzien głosowania, każdy oddaje głos na pierwsze drugie i trzecie miejsce, które są odpowiednio punktowane za 3,2 i 1 pkt.
- głosować może każdy kto ma konto przynajmniej od 3 miesiecy i 50 postów. Uczestnicy muszą oddać głosy i nie mogą być na siebie ;)
- jeżeli będzie sporo zgłoszeń (powyżej 20) to zrobimy na dwie tury czyli najpierw eliminacje i potem finał. Czyli głosujemy i wybieramy 10 najlepszych memów które trafiają do finału, potem te 10 osób robi kolejnego mema i robimy glosowanie finałowe. Jeżeli dwóch uczestników dostanie taka sama ilość głosów i będzie decydowało to o nagrodzie albo udziale w finale to robią miedzy sobą dogrywkę na kolejnego mema a reszta głosuje. Jeżeli znowu będzie remis albo żaden z uczestników nie zgłosi mema w dogrywce to decyduje kolejność zgłoszeń, także jeśli wymyślicie coś ciekawego to nie spoczywajcie na laurach i wymyślajcie następnego ;)
- wszelkie próby oszustwa lub niezgodne z zasadami konkursu skończą się wiadomo jak

Nagrody
1 - 500 zł do ganjafarmer + 400 zł do nasionamarihuany + 400 zł flora i fauna
2 - 500 zł do ganjafarmer + 200 zł do nasionamarihuany + 200 zł flora i fauna
3 - 400 zł do nasionamarihuany + 200 zł flora i fauna
1000 zł jest ode mnie i 1800 zł jest od @Eko
Konkurs ma charakter otwarty także wartość nagród może się zmienić ale tylko na plus :) także jak ktoś chce się dorzucić do nagrody to nie ma problemu można dołożyć do głównej puli albo dodać 4 miejsce albo wylosujemy wśród wszystkich uczestników także wedle uznania. Jak ktoś chce coś dorzucić to niech pisze posta w tym wątku.

Zapraszamy do zabawy :)

RickK

O T h C
Buchów
3,116
Odznaki
12
Fajna inicjatywa, więc może ja zacznę :) Coś tam wyrzygałem w Paintcie
Bez-nazwy.png

RickK

O T h C
Buchów
3,116
Odznaki
12
@MiczBuhanen , ja również dorzucam się do puli. Dla trzech pierwszych miejsc po 2 buteleczki 20ml Green Dragona mojej produkcji.
Ale Ty mnie zmotywowałeś teraz tym Dragonem, ide zrobić jeszcze z 2 memiszcze, co bym w dogrywce miał czym walczyć :D

MiczBuhanen

Well-known member
Weteran
Buchów
9,324
Odznaki
7
Panowie @_LALUŚ_ i @Mlody224 nagrodą w konkursie są bony i pisząc że ktoś może się dorzucić to też miałem na myśli bony. Fajnie że chcecie wspomóc ale myślę że takie propozycje to może sobie omawiajcie po zakończeniu konkursu i najlepiej na priv bo ja się podpisywac pod waszymi nagrodami nie będę ;)

Mlody224

Well-known member
Buchów
2,736
Odznaki
3
Panowie @_LALUŚ_ i @Mlody224 nagrodą w konkursie są bony i pisząc że ktoś może się dorzucić to też miałem na myśli bony. Fajnie że chcecie wspomóc ale myślę że takie propozycje to może sobie omawiajcie po zakończeniu konkursu i najlepiej na priv bo ja się podpisywac pod waszymi nagrodami nie będę ;)
Ok. Rozumiem.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół