akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Konopia dla Papug

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

SiwY18

Guest
Witam !!...otoz konopie dla papug mozna kupic w kazdym zoologicznym po 3zl i pytanie bo slyszalem ze kolesie to normalnie sadza... ale czy to cos kopie ma co thc jak wiecie cos na ten temat to pisac : )

H

haszyszekk

Guest
Standardowo konopie dla papug mają 0,3% THC czym sie upalić nie można, ale...
Znam kilku palaczy, ktorzy własnie chodują tylko takie roślinki i efekt jest jak przy paleniu liści normalnej marii... są troche słabesze i trzeba więcej wypalic, ale efekty są widoczne. Nie zwaesze teafisz na takie nasionka z których wyrośnie jakiś palenie.
Czasem otrzymasz zwykłą przemysłówke (nawet z tego samego opakowania)... nie mam pojecia czym to jest spowodowane, ale tak jest.
Niektóre karmy dla papug są nawet polecane na forum jako takie, z których można otrzymać palenie. Widziałem to gdzieś, ale na przyszlość używaj opcji search./..
Są już tematy o konopii z papuzich ziaren i nie potrzeba jeszcze jednego. pzdr

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
lol co za typ :jocolor: na ch.uj jakies ziarno dla papug sadzic zamiast zainwestowac w pestki, znalesc dobra miejscowke i zrobic sobie porzadnego outdoor'a?

X

XnX

Guest
lol co za typ :jocolor: na ch.uj jakies ziarno dla papug sadzic zamiast zainwestowac w pestki, znalesc dobra miejscowke i zrobic sobie porzadnego outdoor'a?
jak sie nie umiem to poco tracic hajs?

Greetz!

S

sdfsdf

Guest
SiwY18, ku**a poszuaj sobie!!!!!1 jest juz taki dzial o konopi z zarcia dla papug!!!! takie smiecenie mnie juz zaczyna wk***iac po h*j robic tematy ktore juz istnieja!!! uzyj ocpji SZUKAJ!! elo

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
chędożona dziwka bez intelektu. ***aj się z takimi tematami ju lejm.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół