• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Konopia siewna w Polsce

Wyszukiwarka Forumowa:

zwierzak

Well-known member
Buchów
0
siemanko
Mam pytanie odnośnie uprawy konopi siewnej w Polsce. Wiem ze trzeba dostać specjalne pozwolenie wydawane raz w roku i ze trzeba spełnić odpowiednie warunki ale chodzi mi w głównie o to na jakich zasadach jest wydawane to pozwolenie, jaka jest szansa na to ze dostane takie pozwolenie. I moze ktorys z urzytkowników forum ma jakies doświadczenie z konopią siewna od strony prawnej.
Dodam ze nie interesuje mnie palenie konopi siewnej:joker:, lecz przyszło mi na myśl produkowanie z niej biomasy grzewczej.
Bede wdzieczny za wszelkie komentarze

pozdro V

Marihuanator

Banned
Buchów
0
Było już o tym. Wychodzi to tak, że najpierw musisz mieć (najlepiej) dziesiątki hektarów odpowiedniej ziemi pod uprawę. Jeżeli tego nie masz, to musisz się liczyć z tym, że dołożysz do interesu.

zwierzak

Well-known member
Buchów
0
ziemi parenascie ha mam stoi nie ruszana po babce i pomyslalem ze mozna by to wykorzystac i połaczyc to co lubie robic z tym co daje plny :D

User420

Cannabis Man
Weteran
Buchów
0
ziemi parenascie ha mam stoi nie ruszana po babce i pomyslalem ze mozna by to wykorzystac i połaczyc to co lubie robic z tym co daje plny

Po przeczytaniu tego wpadłem może na troszkę głupi pomysł ale mógł by się sprawdzić . Skoro miałbyś juz posadzone 10 h to i w tym znalazło by się miejsce dla Merry bo wiesz kto by szukał w 10 h kilku sadzonek Marihuany
Co o tym sądzicie ? :zjarany:

Cerber

AK47xC'99 my love
Weteran
Buchów
4
To teraz tylko powyrywac te kilka tysięcy męskich krzaczków żeby nie zapyliły tych kilku konopii do jarania i gotowe...

User420

Cannabis Man
Weteran
Buchów
0
To teraz tylko powyrywac te kilka tysięcy męskich krzaczków żeby nie zapyliły tych kilku konopii do jarania i gotowe

Ewentualnie kondony z agrowłukniny . he he :D Nie no masz rację tam będzie tysiące męskich . nie wziołem tego pod uwagę . Dzięx :)

1percenthc

Well-known member
Buchów
5
siewna ma 0,2 % thc
tobie wystarcza nie?

1%,

<peace>!

Cerber

AK47xC'99 my love
Weteran
Buchów
4
Pewnie chce wyhodować siejke femi żeby nie było facetów którzy zapylą normalną kopiącą odmiane. No ale myślenie niektórych boli więc wola tego unikać...

1percenthc

Well-known member
Buchów
5
Pewnie chce wyhodować siejke femi żeby nie było facetów którzy zapylą normalną kopiącą odmiane. No ale myślenie niektórych boli więc wola tego unikać...

ta całe pole, wszystkie siewne panny, a uprawy siewnej się kontroluje troche dziwne by to było?
pozatym i tak na zwykłych ciężko zarobić

to pomyśl co by było gdyby kupił sts ....

1%,

<peace>!

E

ExegiMonumentum

Guest
Wczoraj na Discovery ,było międzyinnymi o Green House Seeds ,właściciel własnie wypowiadał sie ,że u nich uprawianie jest nie legalne ,ale on uprawia tylko dla nasion i ma na to pozwolenie. Ciekawe czy by dalo rade tak w Polsce zrobić.

User420

Cannabis Man
Weteran
Buchów
0
Wczoraj na Discovery ,było międzyinnymi o Green House Seeds ,właściciel własnie wypowiadał sie ,że u nich uprawianie jest nie legalne ,ale o

Mógłyś ale nie pytaj nikogo o zgodę, bo i tak nikt na to nie pozwoli

E

ExegiMonumentum

Guest
Ktoś tu pisał ,że jakiś szwed przyjechał do Polski ,dostał na to zgode(na chodowanie sieji) ,gdy już mu urosło ,zgode mu odebrali ,to zaorał całe te pole ,ale wiadomo kilka odbiło ,to chcieli go za to wsadzić :D
Wracając do Discovery ,było pokazane jak pakują pechy ,jego hodowle ,no szok ogólnie.
Potem było o murzynach z jamajki w rok ,jeden wyrabia 16 czy 18kilo i dostaje za to 4tys $.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół