• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

KonopiaLeczy Funpage

Wyszukiwarka Forumowa:

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Tylko że leczenie się na własną rękę nie jest oficjalnie uznawane za leczenie a za ćpianie.

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
A ja dodam, że afiszowanie się na książkoryju, że jest się miłośnikiem konopii (a jednocześnie uprawianie tychże skądinąd wspaniałych roślin) nie jest - przynajmniej moim zdaniem - zbyt rozsądne przy obecnym prawie.

S

Synek z zawodu

Guest
Dzieci JP na pewno chętnie klikną LUBIĘ TO , gorzej z tymi "dorosłymi" ;)

Ja osobiście nie lubie się afiszować ,że marychułana jest najlepciejsza na świecie ;)

growerek

Active member
Buchów
0
KonopiaLeczy

tu nie chodzi o afiszowanie się, chce by ludzie byli w tematyce na bieżąco, nie namawiam do palenia czy sadzenia marihuany. poruszam problematykę tej rośliny jako LEKU a legalizacja używki to 1% działania. Tu chodzi o ludzi nie uleczalnie chorych i tych którym przeszkadza prawo zakazujące posiadania tej rośliny nawet w ilościach minimalnych, co jest zaprzeczeniem konstytucji i niedawno znowelizowanej ustawy antynarkotykowej.

Chcą mnie zawijać za poglądy? Zapraszam do Amsterdamu :lol3:

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
tu nie chodzi o afiszowanie się, chce by ludzie byli w tematyce na bieżąco, nie namawiam do palenia czy sadzenia marihuany. poruszam problematykę tej rośliny jako LEKU a legalizacja używki to 1% działania. Tu chodzi o ludzi nie uleczalnie chorych i tych którym przeszkadza prawo zakazujące posiadania tej rośliny nawet w ilościach minimalnych, co jest zaprzeczeniem konstytucji i niedawno znowelizowanej ustawy antynarkotykowej.

Chcą mnie zawijać za poglądy? Zapraszam do Amsterdamu :lol3:
OK, ale ja nie kliknę "lubię to", bo mieszkam w kraju, gdzie to nielegalne. A klikając sam się proszę o wizytę nieproszonych gości.

czekoladowy-mis

Well-known member
Buchów
0
Growerek witamy w Polsce A olska To nie amsterdam. Tutaj za nie taki ubior moze sie pies przypie****ic i zawijka na 24 potem napisza ze byles agresywny.
Bo Policja To Sk***iele i *****e Pedały

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Dzieci JP na pewno chętnie klikną LUBIĘ TO , gorzej z tymi "dorosłymi" ;)

Ja osobiście nie lubie się afiszować ,że marychułana jest najlepciejsza na świecie ;)

bo nie jest

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół