akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

"Konopielka"

Wyszukiwarka Forumowa:
T

tiger

Guest
może to nie jest mega film rodem z usa lecz polski stary dramat o polskiej wsi....

polecam... jest todramat ale na bani to nielada komedia.... jak narazie zaden film jaki ogladałem po paleniu niezrobił takiej roboty jak ten pozdro

aaa i jeszcze jedno czasami na MTV plska leci jakaś parodia ulicy sezamkowej.... tez mega sprawa na upalenie... ale niepamietam nazwy

S

SOLARR

Guest
W konopielce są za***iste momenty i texty :D
Np gość biegnie po polu polskiej konopii siewnej.Wspaniały widok.

siersciuh

Well-known member
Buchów
0
Nom wczoraj widzialem polaecam na bani oczywiscie mozna zrozumiec o co gosciowi chodzi jaki jest przekaz tego filmu widac ze rezyser ostro przypalal bo tez mam akie mysli jak jestn na bani"" Tylko prawdziwy hipis zrozumie ten przekaz"" :queen:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
siersciuh napisał:
na bani oczywiscie mozna zrozumiec o co gosciowi chodzi jaki jest przekaz tego filmu widac ze rezyser ostro przypalal bo tez mam akie mysli jak jestn na bani"" Tylko prawdziwy hipis zrozumie ten przekaz""

Pie****isz strasznie. Uważasz, że film ten był robiony tylko z myślą o ćpunach? Przypomniał mi się typek z Half Baked "Have you seen Konopielka? Have you seen Konopielka ON WEED? :D". Tyle.

S

SOLARR

Guest
siersciuh napisał:
Nom wczoraj widzialem polaecam na bani oczywiscie mozna zrozumiec o co gosciowi chodzi jaki jest przekaz tego filmu widac ze rezyser ostro przypalal bo tez mam akie mysli jak jestn na bani"" Tylko prawdziwy hipis zrozumie ten przekaz"" :queen:

widać że całkowicie nie zrozumiałes przekazu tego filmu..Może kiedyś ci się uda.
Pozdro

cannabis sativa

Well-known member
Buchów
132
ku**a ten film nie jest o konopiach indysjskim widac ze nieczytaliscie ksiazki ani filmu niewidzieliscie

kristov

Member
Buchów
0
Jezeli ten film sie komus podobal to polecam "siekierozade" utrzymany wlasnie w tym klimacie na bani cos pieknego

S

SOLARR

Guest
"Siekierezada" film rzeczywiście wart uwaqi ,niekoniecznie "na bani".
Polecam.

[ Dodano: Pon 14 Maj, 2007 16:13 ]
cannabis sativa napisał:
kur* ten film nie jest o konopiach indysjskim widac ze nieczytaliscie ksiazki ani filmu niewidzieliscie

Może i nie konopiach indyjskich ,ale scena jaka bohater biega wsród konopii ,daje natchnienie do wysiewu:D:D

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
siersciuh, Twoje posty nie są warte zawieszenia na nich wzroku.

btw Jaki ku**a skuniacz?

FruToS

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ogladalem przed chwilka film sciagnolem i powiem ze przekaz bardzo pozytywny tylko szkoda ze ludzie nie odbieraja go tak jak powinni

siersciuch to sie tyczy ciebie myslalem ze jestes madrzejszy..

ps: nie wiedzialem ze polacy potrafia zrobic tak dobry film hehe

Scandal

Active member
Buchów
0
Właśnie jestem po seansie i muszę przyznać, że to naprawdę dobry, stary polski film.
Dobrze dobrani aktorzy, fabuła zmuszająca do refleksji. Przedstawia temat tak jak było
to naprawdę. Szacunek dla Edwarda Redlińskiego, autora książki oraz dla Witolda
Leszczyńskiego, odpowiedzialnego za scenariusz oraz reżyserię.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół