Kontrola jakości

Wyszukiwarka Forumowa:

Pepers

New member
Buchów
0
Cześć wszystim !
Potrzebuje pomocy w ocenie moich księżniczek. Jest to moja pierwsza uprawa i nie mam pojecia czy są dobre jak na swój wiek lub moze czegos im brakuje.
Są to Easy Sativy x Early, które dziś kończą 24 dni od wyklucia się na powierzchnie. Podczas wysadzałem uzyłem ziemi kwiatowej. Od około 10 dni podlewam je h2o + biohumus, lecz myśle czy jeszcze nie zakupic jakiegos florovitu.
Jeżeli wszystko będzie git, chciałbym je potrenować LST i użyć Asahi gdyz wiem ze troszkę spóźniłem sie z kiełkowaniem ale nic nie mogłem na to poradzić. Jak dojdą bedzie fajnie , jeżeli nie to zbiore troszke doświadczenie na nastepny sezon.
Czy ten Asahi moze popsuć smak ??

Pannie nr 1 coś sie działo z jednym listkiem lecz rosła ciągle i na nastepnych juz nic takiego nie wystepowało.
1.
2.
3.

Ostatnia edycja:

Afroman

Well-known member
Weteran
Buchów
8
Siema

Asahi nie wpływa na smak, daruj sobie florovit, lepiej zamów bio-bloom firmy bio-bizz organiczny nawóz na kwitnienie, zmieścisz się 25 zeta z przesyłka i jeszcze zostanie na przyszły sezon tego specyfiku. Co do roślinek wyglądaja ok, może troszkę przelane najlepiej zrobiłbyś wkopując je do ziemi zamiast tych donic. Wyplew trochę trawy i chwastów, łopata, ziemia, powietrze i w 15-30 min masz 3 ładnie przekopane dołki dla księżniczek :freak:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół