• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Kontrole w pociągach

Wyszukiwarka Forumowa:

MamTymbarka

Well-known member
Buchów
0
siema ;D mam takie pytanie.
czy w pociągach zwykłych polskich PKP kontroluje policja np. z psem?
czy bez przypału można wziasc palonko na drugi koniec polski?:zjarany:

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Ja się jeszcze nigdy z czymś takim nie spotkałem, takie rzeczy to na granicy chyba tylko :D Możesz jarać sobie w pociągu na luzie.

GoodTime

Well-known member
Buchów
0
Ja się jeszcze nigdy z czymś takim nie spotkałem, takie rzeczy to na granicy chyba tylko :D Możesz jarać sobie w pociągu na luzie.

Nie tak znowu na luzie,kiedys podczas podrozy do Wroclawia jarlem temat z jednym ziomkiem, przyszedl konduktor po bilety i jak poczul temat to chcial wezwac sokistow badz policje z psami do czego ma prawo,tak ze trzeba tez uwazac
Pozdrawiam:zjarany:

D

delete

Guest
Jadąc na woodstock miałem taką samą akcję. Ale, że z 70% ludzi miało jakieś używki to jednym słowem pies ohujał. Dali sobie spokój i puścili wesoły pociąg dalej :)
W innych okolicznościach nigdy nie spotkałem się z kontrolami.
Lepiej dmuchać na zimne.

Barak

Well-known member
Buchów
0
za*** w 5 foliówek , wkręć do słoja i o ile to jest w dzień, to masz 99% że cie nikt nie zczai jak nie będziesz pie****ił/zwracał na siebie uwage( czy siadał obok policyjnego psa <joint>).
w skrócie: ni chu*a;) szansa na złapanie to jak jeden na jointa<shiza>

MamTymbarka

Well-known member
Buchów
0
za*** w 5 foliówek , wkręć do słoja i o ile to jest w dzień, to masz 99% że cie nikt nie zczai jak nie będziesz pie****ił/zwracał na siebie uwage( czy siadał obok policyjnego psa <joint>).
w skrócie: ni chu*a;) szansa na złapanie to jak jeden na jointa<shiza>
w nocy .. 10 znakuf

pseudonim12

Well-known member
Buchów
0
Ja znam takiego co woził pociągiem ale niewiele (5-10g) i na trasie nie przekraczającej 100km. Zawsze wszystko w porządku, zachowuj się normalnie, zapakuj w szczelny pojemnik, możesz zatopić w wosku jak Ci się chce a najlepiej to toaleta i pod sufit jak będziesz już prawie na miejscu to się po to przejdź albo jeszcze wars tam zawsze tak śmierdzi że nic innego poza tym chujowym jedzeniem nie czuć.

Wiadroman90

Well-known member
Weteran
Buchów
1,627
Odznaki
4
Ja pociągiem często woziłem i nigdy nie było problemów. Zawsze jak wiozłem większość ilość, to przed podróżą nie jarałem. Bo czasem samemu wygląda się przypałowo <shiza>

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
Bierz na spokojnie , nie raz ja woziłem i nie bylo zadnej kontroli , no ale robisz to na wlasne ryzyko pamietaj

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
We Wrocławiu czasami jest widać panów z psem, ale chyba jeden taki na cały dworzec jest. I dodatkowo w pociągach zwykłych regio raczej nie ma co liczyć na kontrole z psem, ale w takich dalekobieżnych wyrywkowo pewnie się zdarzają.

franek kimono

Well-known member
Buchów
0
ja tam sie jeszcze niespotkalem z taka kontrola w pociagach takze mysle ze spoko ale trzeba byc czujnym:jaraczz:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół