nasiona marihuany

Kopie, ale tylko do jakiegos momentu

Wyszukiwarka Forumowa:

gomeS

Well-known member
Buchów
0
A więc ostatnio zauważyłem pewne zjawisko :)

spalam powiedzmy 1 blanta na 3 jestem skopcony okrutnie mocno i tak ma być, kiedy czuje ze bania schodzi z głowy jaramy powiedzmy kolejnego blantaz tego samego towaru i ten blant albo juz wogole mocniej mnie nie kopnie po bani, albo jescze bardziej zamuli...

w czym tkwi problem?
czy poprostu wyczerpalem juz wszystkie mozliwosci mojego mozgu i dalsze palenie nic nie da? (tak jak jest to w przypadku łykania extacy - mozna brać do pewnego momentu, przy pewnej ilosci dalsze branie nic nie da - nie biore ale czytalem o tym)
czy chodzi o brak energi by odczuc faze? nie wiem...

czekam aż wy napiszecie co o tym sądzicie...

bo jesli odpoczne sobie godzinke, zjem cos, ew przedrzemie sie to zapelenie ziolka znowu czuje w głowie...

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
To normalne. Im wiecej naraz palisz tym bardziej organizm toleruje THC. Absorbcja jest niewielka. Wiaze sie to tez z tym iz jak jestes zbufany ciagniesz mniejsze buchy. Lepiej jest wciagnac jednego i sie nim zadlawic (uwielbiam to :silent: ) niz kilka kulturalnych. Peace

gomeS

Well-known member
Buchów
0
hbsh napisał:
To normalne. Im wiecej naraz palisz tym bardziej organizm toleruje THC. Absorbcja jest niewielka. Wiaze sie to tez z tym iz jak jestes zbufany ciagniesz mniejsze buchy. Lepiej jest wciagnac jednego i sie nim zadlawic (uwielbiam to :silent: ) niz kilka kulturalnych. Peace

czyli towar dalej palony to poprostu marnotrawstwo?! Lub palenie tylko dla smaku?

sd

Well-known member
Buchów
20
najlepiej między paleniami odczekac z 3 - 4 godzinki ;] wtedy kop jest taki sam jak wczesniejszy

gomeS

Well-known member
Buchów
0
hbsh napisał:

a co do mniejszych buchów to nie koniecznie :D bo zbufany normalnie moge sciagnac Wiaderko ;d

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
a co do mniejszych buchów to nie koniecznie :D bo zbufany normalnie moge sciagnac Wiaderko ;d

Tak Ci sie tylko wydaje. Wciagasz przynajmniej o 15 % mniej dymu niz jak jestes trzezwy. Poprostu pluca sa "zmeczone" i nie sa wstanie przyjac duzej ilosci. Peace

M

Morir

Guest
Eee ja nie pale fajek (od roku, palilem 9 lat) i przez to "nieco" mniejsze buchy biore ostatnimi czasy - jak wiaderko z 2-litrowki zrobimy to ja to musze na 2 razy sciagac, bo na jeden nie zmieszcze - ale... Jak sie juz nieco upale to wtedy wchodzi mi cale, nie powiem zeby gladko, ale na pewno gladziej niz na trzezwo...

gomeS

Well-known member
Buchów
0
Morir napisał:
Eee ja nie pale fajek (od roku, palilem 9 lat) i przez to "nieco" mniejsze buchy biore ostatnimi czasy - jak wiaderko z 2-litrowki zrobimy to ja to musze na 2 razy sciagac, bo na jeden nie zmieszcze - ale... Jak sie juz nieco upale to wtedy wchodzi mi cale, nie powiem zeby gladko, ale na pewno gladziej niz na trzezwo...

no mi sie też włąsnie wydaje że po marichuance płuca wydajniejsze są, mam astme, a po zapaleniu czuje ze mam czystszy oddech i głębszy :)

M

Morir

Guest
gomeS ja tez mam astme ;] po zapaleniu oddech glebszy, owszem, ale na drugi dzien rano zwykle mi na oskrzelach smola siedzi i chodze i harcze... ale to mam nadzieje ze sie skonczy jak zaczne palic wlasnej roboty a nie od dila.

gomeS

Well-known member
Buchów
0
Morir napisał:
gomeS ja tez mam astme ;] po zapaleniu oddech glebszy, owszem, ale na drugi dzien rano zwykle mi na oskrzelach smola siedzi i chodze i harcze... ale to mam nadzieje ze sie skonczy jak zaczne palic wlasnej roboty a nie od dila.

hmmm wydaje mi sie ze to normalne i nic nie zmieni zmiana towaru, poprostu THC tak jak Kofeina czy Alkochol tymczasowo poszerzają naczynia krwionośne w Płucach, a na następny dzień jest gorzej :)

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
To wszystko to sa pozory. Absorbcja znacznie spada na bani. Mniej dymu dociera do pecherzykow plucnych. Pokrywaja sie one sluzem i blokuja doplyw dymu.

weed

Well-known member
Buchów
0
Nie wiem co i od kogo palicie ale są stafy i stafiki. Po każdym buchhu stafu czuje się mocniejsza banie a >>>stafiki mozna jarać i jarać, i jest tak samo. A wiec polecam konkretny stuff o z Wilanowa :thumright: lub od Sasety rakiety w Zamościu :salut:

P.S.
ten z wilanowa rozp* po każdym buchu czujesz jak co raz bardziej klepie
pozdro Art :queen:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
hitman, dawaj mi telefon na pw, mieszkam koło wilanowa.

weed

Well-known member
Buchów
0
zadzwonie do koleszki poda mi numer postaram się dziś to załatwić :santa:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół