A
Andy Botwin
Guest
@ammo. Dokładnie, feeling zdecydowanie ciekawszy. I dluzszyy.
Zwykła pszennaMoże i głupie pytanie, ale nie chcę niczego marnować.
Jakiej dokładnie mąki trzeba użyć ?
Z tego co się orientuje to musi to być mąką typu 500, lecz takowa mąką dzieli się na kilka innych mąk. Dlatego też wolę się spytać. Czy mąką wrocławska się nada ? Jakie dalibyście proporcje na około 2 g haka ?
Proponuje nie bawić się w ucieranie cukru z masłem tak żeby nie było go czuć, a dać odpowiednią ilość cukru pudru :sunny: Ale to tak dla leniwych bardziej albo dla tych nie cierpliwych!
Zainteresuje się przepisem jak będę miał z czego zrobić masełko, ale przepis wydaję się za***isty!
Już śpieszę z pseudo wyjaśnieniem, THC nie znika w tej temperaturze a zaczyna wrzeć, przez co odparowuje. Zatem paląc w lolku odparowujemy rzeczony składnik po czym się nim zaciągamy, poza tym te 560 stopni to nie wartość znacznie zawyzona?temp.max 170 st.C do thc mam zniknie, a tak z drugiej strony to żar papierosa ma jakies 560 st. a blanty kopią w czerep. hmm...