Kosmiczne dodatki

Wyszukiwarka Forumowa:
D

Destroyer

Guest
Co jest dodawane do zioła żeby zwiększyć wagę? Słyszałem że dile dodają jakieś szkło pokruszone itp, inni mówią znowu że majeranek :pukel: w celu "rozcieńczenia" ;)? Jak to jest z tymi dodatkami i jak mam poznać że w moim ziółku nie ma nic w tym stylu. Oczywiście chodzi mi o to jak mam poznać że ziółko jest czyste, przed zakupem :thumleft: ? Nie chcę później jakiś przykrych niespodzianek. Wiem że najlepiej jest palić z bongosa albo innego urządzenia działającego podobnie, bo wtedy wszystkie śmieci zostają w wodzie, ale nie zawsze jest taka możliwość i trzeba palić z lufki a wtedy cały syf leci do gardła i płuc. Powiedzcie jaki jest najlepszy sposób sprawdzania czystości.[/i]

D

Defee

Guest
Ja pierwsze słyszę o szkle w TraFFce o_O - imposiible
Ktoś ze znajomych rwał z pola takie wierzchołki krzaków które po ususzeniu wyglądały jak baczka...
Majeranek zawsze się wyczuję, bo to ***ie w 3 dupy bleeeeeee
Gdzieś na forum już był o tym temat

A co do sposobu sprawdzenia... pal z różnych źródeł i pał długo i dużo.
Po jakimś roku powinienes wiedziec wszystko o boskiej MJ

KrentGramBlant

Well-known member
Buchów
0
stary musisz dojsc do takiej wprawy ze jak zobaczysz stuff to potrafisz ocenic czy to skun , natural, jakies nakrapianie czy majeranek :D

D

Destroyer

Guest
No pale już jakiś czas i wydaje mi się że jeszcze na majeran nie trafiłem ale przeraziła mnie wiadomość o tym szkle. Osobiście nie spotkałem jeszcze takiego czegoś i wolałbym nie spotkać. A pytam dla tego że może wy mieliście jakiś podobny przypadek i chce znać wasze zdanie. Pozdro.

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Destroyer napisał:
Słyszałem że dile dodają jakieś szkło pokruszone itp
kruszone szklo, najczesciej pyl z jarzeniowek dodaje sie do fety.

H

haszyszekk

Guest
albo strychnine ;] lol wiem to od bodka... on nie kłamie hehe pzdr

D

Defee

Guest
pie***le... nie rusze fety nigdy wiecej - AŁA!
A co do majeranku... zapal to poznasz ... :D sam kiedys dla jaj próbowałem... ale nastaw się na to, że wykręci ci głowe jak wezmiesz bucha.. bleeeee :ncool: :ncool: :ncool: :puker: :puker: :puker:

D

Destroyer

Guest
Hehe ciekawa propozycja z tym majerankiem :thumleft: Dla jaj czemu nie :joker: Może się skusze...

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
skrec sobie bata z blety smakowej. potem delektuj sie faza majeranku...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół