akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

krótkotrwały przymrozek czy zniszczy pełnosezonówki ?

Wyszukiwarka Forumowa:

mastablastskun

Well-known member
Buchów
84
Witam Panowie dzisiaj u mnie nad ranem -2 załamałem się zostało mi kilkanascie pełno sezonówek
wczesniej prysłem je miedzianem ale czy po tym przymrozku będzie coś z tego najgorsze ze 90% z nich było w takim początkowym stadium kwitnienia
czy jest jeszcze szansa ze one sie bujną czy juz pies pogrzebany pierwszy raz odkąd zyje byl przymrozek juz w pazdzierniku w mojej prowincji

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,583
Odznaki
5
Zależy od odmiany, niektórych nie ruszy mały krótki przymrozek innym odrazu przemarzają liście i nie ma szans na ratunek. Im więcej "sativy" w genach tym mniejsze szanse na przetrwanie, no ale w dobie obecnej hybrydyzacji to nie ma co się doszukiwać tego czy tamtego zazwyczaj.

mastablastskun

Well-known member
Buchów
84
Zależy od odmiany, niektórych nie ruszy mały krótki przymrozek innym odrazu przemarzają liście i nie ma szans na ratunek. Im więcej "sativy" w genach tym mniejsze szanse na przetrwanie, no ale w dobie obecnej hybrydyzacji to nie ma co się doszukiwać tego czy tamtego zazwyczaj.
powiem szczerze ze przewaga indici bo pamietam mniej wiecej jakie pestki szly w spoty czyli jest szansa dzieki za info to teraz tylko czekac pare dni i sie okaze

Ayahuaska

Well-known member
Weteran
Buchów
8,081
Idz na spot to zweryfikujesz najszybciej. Co to za rośliny egzotyczne że mają początkową fazę kwitnienia?🙆

hempstein

Well-known member
Buchów
416
Hejka:gand:
Moje panny żyją do tej pory i mają się dobrze ..
Pomimo przymrozków osiągających nawet - 5° ..:weed-2:
2× haze-y i jedna no name
Teraz dużo pada ale jestem dobrej myśli I mam nadzieję że dadzą radę bo to naprawdę silne bestie ...
Pozdrawiam :tiphat:
I zapraszam do obadania mojej relki: Mój pierwszy out25 hempstein

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół