nasiona marihuany

Kretyn jestem

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
K

kokosek22

Guest
siema witam wszystkich .. mam pytanko .. mam 3 drzewka i chcialbym dwa namoczyc w jakims rozwtorze (chcialbym z nich zrobic pospolitego chemika ) tylko nie wiem w czym sie moczy . slyszalem ze eter dobze robi ale nie mam z kod zalatwic , a jedno drzewko juz jest dojzale i nie wime czy sie moczy przed suszeniem czy po ?? czy w trakcie . moje drzewka to big joe outdor .. dwa o wysokosci 1.80 mt i jedno 1.30 mt dojzale . prosze o pomoc ( :queen: :queen: :queen: :queen:

kkelol

Well-known member
Weteran
Buchów
5
kokosek22 napisał:
siema witam wszystkich .. mam pytanko .. mam 3 drzewka i chcialbym dwa namoczyc w jakims rozwtorze (chcialbym z nich zrobic pospolitego chemika ) tylko nie wiem w czym sie moczy . slyszalem ze eter dobze robi ale nie mam z kod zalatwic , a jedno drzewko juz jest dojzale i nie wime czy sie moczy przed suszeniem czy po ?? czy w trakcie . moje drzewka to big joe outdor .. dwa o wysokosci 1.80 mt i jedno 1.30 mt dojzale . prosze o pomoc ( :queen: :queen: :queen: :queen:

najlepiej zamocz we wlasnych szczochach, kpoie w leb az milo :pl:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
kokosek22 napisał:
siema witam wszystkich .. mam pytanko .. mam 3 drzewka i chcialbym dwa namoczyc w jakims rozwtorze (chcialbym z nich zrobic pospolitego chemika ) tylko nie wiem w czym sie moczy . slyszalem ze eter dobze robi ale nie mam z kod zalatwic , a jedno drzewko juz jest dojzale i nie wime czy sie moczy przed suszeniem czy po ?? czy w trakcie . moje drzewka to big joe outdor .. dwa o wysokosci 1.80 mt i jedno 1.30 mt dojzale . prosze o pomoc (

Kup litr benzyny i 2 tubki butaprenu, zmieszaj z 0,2 kg soli kuchennej i sokiem z 3 cytryn. Tym roztworem podlej krzaka, a za tydzień nabierze takiej mocy, że hoho. Spróbuj, ja tak robiłem i jestem zadowolony, krzaki rosły jak szalone.

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Ja proponuję, żebyś od razu pie****nął głową w mur. Mówię ci, faza podobna jak po chemiku, polecam!

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
NIe bądźcie wobec niego niemili, omn poprostu chciał dobrego chemika, mój przepis jest za***isty. :p

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół