• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

KRISTANOL Pomarańczowy

Wyszukiwarka Forumowa:
K

klos2

Guest
Witam ciekaw jestem co wy sądzicie o tym preparacie czy może ktoś stosował dostałem jeden pomarańczowy woreczek 1kg jestem ciekaw jak się sprawi i licze na waszą pomoc co myślicie on nim http://www.yara.pl/doc/30537_kristalon-pomarancz_cert.pdf to jego skład a tu stronka produktów co byście wybrali na kwitnienie http://www.yara.pl/fertilizer/products/horticulture_fertilizers/soluble_fertilizers/multiple_elements.aspx Może go nie stosować na fazę flow czekam na wasze opinie co do tego preparatu skład mam fajny jak na fazę flow

G

Guest

Guest
na flow moze byc , ja uzywam zielonego 18-18-18 na wegu ;];] a twój ma 6-12-36 + mikro wiec sie nada ;];];]

www.e-cedrus.pl zobacz tu ;]

.

LittleJacob

Well-known member
Buchów
0
też myślałem o tym kristanolu i chyba wezme bo można nim pryskac i podlewać.
tylko nie wiem jaki kristanol na weg ale na poczatek flo myślałem o K.żółtym 13-40-13 a w póżniejszym flo ten o którym Ty mówiłeś czyli pomarańczowym 6-12-36. Kristanol jest bardzo wydajny i kosztuje ok 35zł za 3kg.
Znalazłem jeszcze inna firme z takim tematem.
Scotts
Seria Agroleaf Power Azotowy na weg NPK 31-11-11
Fosforowy na początek flo 12-52-5
Potasowy na flo 15-10-31
Minus jest drozszy niż Kristanol i mniej wydajny no i niby tylko dolistnie.

szuwar80

Well-known member
Buchów
0
też myślałem o tym kristanolu i chyba wezme bo można nim pryskac i podlewać.
tylko nie wiem jaki kristanol na weg ale na poczatek flo myślałem o K.żółtym 13-40-13 a w póżniejszym flo ten o którym Ty mówiłeś czyli pomarańczowym 6-12-36. Kristanol jest bardzo wydajny i kosztuje ok 35zł za 3kg.
Znalazłem jeszcze inna firme z takim tematem.
Scotts
Seria Agroleaf Power Azotowy na weg NPK 31-11-11
Fosforowy na początek flo 12-52-5
Potasowy na flo 15-10-31
Minus jest drozszy niż Kristanol i mniej wydajny no i niby tylko dolistnie.

Tak tu masz zdecydowaną rację żółty na początek potem pomarańczowy.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół