• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Krosy na indoor

Wyszukiwarka Forumowa:

Switch

Well-known member
Buchów
575
Odznaki
1
Sorry, że specjalnie nowy wątek zakładam ale nie chciałem motać w innych gdzie szerzą się pytania o outy… Ja za to jestem cholernie ciekaw czy @grzes planujesz jakiekolwiek indoory? A dokładniej to pytam czy pozostała Ci jakakolwiek pula genetyczna Chernobyla? Pamietam, ze robiłeś krosy z LVPK (sam posiadam jeszcze Starbud x Lvpk, które z pewnością wysieje)…ale na Chernobylu zależy mi najmocniej. Pozdro!

Switch

Well-known member
Buchów
575
Odznaki
1
OK chyba nie będzie odpowiedzi - można skasować ?

Eko

997
Weteran
Buchów
21,744
Odznaki
13
myślisz że on widzi co się dzieje w dziale stworzonym dla niego? jak masz pytania napisz mu priv , jeśli bedzie mial czas napewno ci odpowie czlowieku , drugi juz tłumaczył że nie robi in bo sie mu to nie opłaca , dlaczego ? sam sie domyśl , in wyborów jest tak duzo że cieżko coś zrbic żeby bylo tak rozchwytywane jak jego out , masz odpowiedz :)

Switch

Well-known member
Buchów
575
Odznaki
1
Nie mam jakiegoś ciśnienia tylko bez sensu jak se tak pusty wątek wisi - dzięki za wyjaśnienie sytuacji!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół