akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Krowy na spocie , co zrobić?

Wyszukiwarka Forumowa:

KiloTopów

Well-known member
Buchów
0
Witam , otóż problem wygląda tak :
miałem na spocie 2x automaty THINK DIFFERENT , 4x easy sativa oraz blackberry wszystko FEM , i dzisiaj gdy byłem na spocie zauważyłem że automaty sa staranowane jak i pozostałe krzaczki tylko że z nimi było najgorzej , jednego na początku nawet nie zauważyłem , był pod ziemią zakopany , dookoła pełno krowich placków , po prostu masakra , łezka w oku się zakręciła , blackberry słabo sobie radziło ale teraz to już kompletnie do niczego sie nie nadawało , 2x easy został u***any głowny szczyt w całości i jedna w sumie wyszła prawie bez szwanku , i nagle w kierunku spota ruszyło około 15 krów w tym z 2 konie , byłem z kolegą z początku się odsunęliśmy ale one znowu podeszły do krzaczków i co mnie zdziwiło z 2-3 krowy zaczęły wąchać czy też nawet lizać opaowanie z proszkiem które tam leżało , 4kg worek proszku , i mam pytanie , czy ten proszek tak je przyciagnal? bo nigdy wczesniej nie widzialem zeby tedy przechodzily te krowy i czy mozna cos rozlac/rozsypac aby odciagnac te *****e łaciate k***y zdala od moich roślinek? z gory big up dla każdego kto pomoze, peace.

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
831
Odznaki
1
Japie****e :D skąd tam tyle krów i koni ? :D
Co to za proszek?
krowa to dziwne zwierze nie wiem czy zadziała
na nie takie coś jak na dziką zwierzyne,
bata i napie****aj.
Jakieś ćpuny z tych krów

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
*****e łaciate k***y ...

No roz***ałeś mnie na łopatki :lol3: ku**a, prawie posikany z krzesła spadłem czytając to <lol>

No ale wracając do problemu, bo faktycznie jest. Być może ten proszek je zwabił. Na wszelki wypadek wywal go w inne miejsce i zobacz czy krowy tam wtedy łaża czy nie. Jeżeli tak, o znaczy że proszek je przyciągał.
Co do zabezpieczenia spotka, to ja zrobiłbym jakieś płotki w około krzaków, bo inne pomysły mi nie przychodzą
Zyhuu, no mam nadzieję, ze te łaciate k***y jakoś przepędzisz
powodzonka

Atanazy Bazakbal

Well-known member
Weteran
Buchów
11
ruszyło około 15 krów w tym z 2 konie

Mnie roz***ało 15 krów w tym dwa konie! Jak to policzyłeś? Bo intrygujące zaiste jest czy krów było 15+2 konie czy też było 13 krów i dwa konie. W drugim przypadku dorwała Twoje krzaki krowia parszywa trzynastka a dwa konie znalazły się tam przypadkiem. Wtedy wszystko zostaje wyjaśnione! BTW. Jestem trochę zmelanżowany i przyczytałem "k***y na spocie". Tu bym wiedział co doradzić.
PS: Ten proszek tyż jest jakiś podejrzany! Tyle proszku porobiłoby pewnie cały PGR!:spalony:

G

Gość

Guest
Mnie roz***ało 15 krów w tym dwa konie! Jak to policzyłeś? Bo intrygujące zaiste jest czy krów było 15+2 konie czy też było 13 krów i dwa konie. W drugim przypadku dorwała Twoje krzaki krowia parszywa trzynastka a dwa konie znalazły się tam przypadkiem. Wtedy wszystko zostaje wyjaśnione! BTW. Jestem trochę zmelanżowany i przyczytałem "k***y na spocie". Tu bym wiedział co doradzić.
PS: Ten proszek tyż jest jakiś podejrzany! Tyle proszku porobiłoby pewnie cały PGR!:spalony:

sorki ze nic nie wnosze do tego tematu ale fakt z tymi krowami wtym 2 konie.ale mnie roz***ales:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
mocne:lol3::lol3:

KiloTopów

Well-known member
Buchów
0
sorki ze nic nie wnosze do tego tematu ale fakt z tymi krowami wtym 2 konie.ale mnie roz***ales:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
mocne:lol3::lol3:

2 konie byly tylko bo widzialem a krowy to mowie tak na oko bylo ich napewno ponad 10 :p , proszek to najtanszy jakiś kupiłem w lidlu , bodajże za 13 zł 4kg , przesadziłem je na innego spota , z tamtego roku, boję się trochę że mogły się zestresować , zrobiłem im mieszankę gleby z dolomitem, + keramzyt na spód do tego zalałem Biohumusem no i mam nadzieję że się dziewczynki dostosują do nowego otoczenia .
Peace <wodna>

G

Gość

Guest
jak byly male i dobrze je obkopales to powinny dac rade<peace>

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
PGR jako jednostka porobienia jest trochę niedokładna i wyszła z użytku jakiś czas temu - teraz liczymy w sheenach. Sądzę, że taki woreczek to by było jakieś 4-5 sheenów.

Co z krowami? Zostaje ci elektryczny pastuch.

15 krów w tym z 2 konie
do czego to dochodzi, żeby w śród 15tu krów były dwa konie pod przykrywką? to pewnie jakieś bodyguardy w ciuchach maskujących :D

*****e łaciate k***y :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół