nasiona marihuany

krysztalki thc? twarde jak szkło lub piasek?:)dziwne...

Wyszukiwarka Forumowa:
A

alijah

Guest
witam pare dni temu zakupilem gram po czym jako konsument we wszelakich formach zjadlem kawalek bud`a po chwili poczulem ostre zgrzytanie w zębach conajmniej jakbym gryzl piasek lub szkło ;/ pierwsza mysl to jest w czyms saczone jakas chamia przelamalem topa i to samo male krysztalki na zewnatrz jak i w srodku:) a co smieszniejsze po spaleniu w popiole dalej jest to gowno! co to moze byc???prosze o jakies wyjasnienie tematu:)

S

sdfsdf

Guest
moze to sól. o szkle tez slyszalem ze moze byc w siu. piasek to chyba nie.. gramowi dilerzy dodaja rozne hu.jstwa do ziola by zwiekszyc jego mase :/

A

alijah

Guest
dadalem zdjecie teraz bedzie latwiej cokolwiek powiedziec :)aha slonego smaku to nie ma... ;/

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
moze to sól. o szkle tez slyszalem ze moze byc w siu. piasek to chyba nie.. gramowi dilerzy dodaja rozne hu.jstwa do ziola by zwiekszyc jego mase :/
bylo by w srodku budow?
Czytalem juz o tym duzo tematow (miedzy innymi na H)
klik

S

sdfsdf

Guest
Shadow napisał:
bylo by w srodku budow?
no wydaje mi sie jesli ktos rozpuscil by w cieplej wodzie znaczna ilosc soli i polal by tym siuwarek i poczekal az woda odparuje to nie widze przeszkod zeby sol nie znalazla sie w srodku... jednak to tylko gdybanie. alijah, sprawdz koncem jezyka smak tego. na foto widze znaczna ilosc tych krysztalkow wiec na pewno poczul bys slony smak. jesli to nie sol to nie mam pojecia co to jest i mam nadzieje ze to wytwor rosliny a nie skladnik wymyslony do podlewania siuwaru przez dila :|

terrorister

Well-known member
Weteran
Buchów
6
podejrzewam że to piasek!!! kraków jak bierzesz to zawsze z tytm gównem masz żeby cięższe bylo chyba że masz baku z pierwszej ręki dobrego kolesia tak że my też to gówno mieliśmy na topach ale nie sprawdzaliśmy czy zostaje w popiole a piasek się w takiej temp. nie stopi więc chyba logiczne

drexter

Well-known member
Buchów
0
jesli to jest bezsmakowe to napewno jest to piasek

djjoda

Member
Buchów
0
niestety piasek, a dokładniej KWARCYT bardzo czesto sie z tym spotykam ostatnio, co za chu*nia!!!

D

delete

Guest
u mnie na miesci co chwile takie palenie jest,unas mowia ze to jest szklo albo talk ma na celu 2 zadania 1 sypia tym topy zeby wyglodalo jak holandia niby ze to jest thc i 2 polepsza wage palenia

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Piasek. Tez sie z tym spotkalem. Najsmieszniejsze jest to ze wiele osob jak dostanie takie palenie cieszy sie ze duzo zywicy. I nie da im sie przetlumaczyc ze to piasek. Zalosne.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
alijah napisał:
o czym jako konsument we wszelakich formach zjadlem kawalek bud`a po chwili poczulem ostre zgrzytanie w zębach conajmniej jakbym gryzl piasek lub szkło ;/

po co jadasz topy?

klubbheads napisał:
u mnie na miesci co chwile takie palenie jest,unas mowia ze to jest szklo albo talk

talk ma konsystencję mąki

djjoda napisał:
niestety piasek, a dokładniej KWARCYT
.

jesteś znawcą piasku?

djjoda

Member
Buchów
0
heh, można tak powiedzieć, moj stary jest w branzy;)
BTW
kwarcyt ma mniejsze ziarenka niz zwykly piasek jest bardziej lekki, bo zetknieciu z mokrymi topami przywiera do nich wyglada jak trichomy, tylko zgrzyta miedzy zebami;)
bardzo dobrze rozpuszcza sie w wodzie tworzac rzadka zawiesine.
MOJE (moge sie mylic) zdanie jest takie ze dilkowie moga go jakos wstrzykiwac w topy, a po wysuszeniu kwarcyt zostaje...

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
to jest piasek z bezpiecznikow dodaja tego zeby bylo ciezsze nie raz sie z tym spotkalem

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
najwieksze sqrwysynstwo do jak ktos dosypie majeranku do paczki :/ ale takie zeczy sie zdazaja neistetyu ostatnio coraz czesciej a czlowiek nacisnieniu co moe zrobic nic

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
właśnie dlatego dużo osób decyduje się na własną uprawę...
mój znajomek miał w stafie od dila dostać białko no i coś tam dosypał jak to spróbował to było słodkie i wyglądał jak cukier puder eh.

Słyszałem także o dodawaniu kalafoni.. eh.. shit.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół