nasiona marihuany

Kryzys z tematem?????

Wyszukiwarka Forumowa:

Riddick

Well-known member
Buchów
1
Ostatnimi czasy wauwazylem ze z tematem w moim miescie(kielce) jest coraz gozej coraz miniej (powaznych) osob handluje i tematu jest coraz mniej np.polwka na Czarnowie na 1.5 szkla !? ZGROZA nie zauwazyliscie czegos takiego u siebie?

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Riddick, nawet na 1-go maja nie maja ostatnio prawie wogole... Tez z Kielc jestem.
U mnie na osiedlu daja taki szit ze mala bania, Jeszcze tylko troche na barwinku jest dobrego staffu

Riddick

Well-known member
Buchów
1
Shadow napisał:
nawet na 1-go maja nie maja ostatnio prawie wogole
niedawno cos takiego bylo nie do pomyslenia a teraz...
Ciekawe jak w innych miastach.

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
w sumie aktualnie ten kryzys z jaraniem to mnie ***ie... Harvest sie zbliza :p
A jak mi sie jaranie skonczy to nie bede po prostu palil

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
A myślałem że to tylko tak w Ornecie jest ze w pólce dostaje sie 1,5rury...
O ile wogóle jest sprzet!

D

delete

Guest
U mnie też ciezko... Zadko kto ma, jak ma to majeranek czy cos ; \ BO jakis koels bawi sie w Al'capne i kasuej wszystkich którzy diluja ; (

Węgiel

Member
Buchów
0
Hmm... U mnie na śląsku (Żory, 40kg od Katowic) również nie jest kolorowo. :pl: Pamiętam jak kiedyś można było kupic ważonego 1g za 30zł. :queen: :tongue:
A teraz??!! Masakra za 30zł to można miec 6 lufek, i to w topkach ale tylko wtedy gdy masz dobrych znajomych. :pale:

weed

Well-known member
Buchów
0
Zawsze pamietam kiedy były duże ilości hajsu na fajne ilości topy nie było tematu susza. Chcielismy wziąść 10G była tylko piątka. Ale czekało się trzy dni dostawa przybywała :sunny:

S

sitex

Guest
oj te pamiętam jak w zorach świeciło pięknymi pakunami...
ale to ponad rok temu <rotfl>

hempgru87

Member
Buchów
0
Lipa sie robi wszedzie powoli .... :pl: nie zaciekawie panowie, trzeba cos z tym zrobic :queen: :pr:

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
e tam lipa w krk nie brak :) dzis zakupilem 10 g co prawda 9.7 z wagi ale moze byc:)

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
200 chcialem taniej ale nie dalo rady :/ ale i tak jestem szczesliwy

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Panowie chcem was oświecić, kiedyś potocznie nazywani gangsterzy starali się aby sprzętu był zawzze i wszędzie ale przepisy prawne poszły do wymiany, tamci przywódcy siedzą a młodzsze pokolenie jest bystrzejsze i niema zamiaru iść siedzieć na pare lat za ciśnięcie na dużą skale i konkretne kokosy. Rynek się zminił w taki soposób że jest tu dużo mrówek któe też starają się robić to jak najskryciej bo nikt niechce siedzieć i tylko zaufani znajomi mają dobrze i też niezawsze bo jak ktoś ma dobre układy to ciśnie powiedzmy 100g ale sprzedająć ją nierobi 100g ale ile wyciśnie aby jak najwięcej zarobić przyjak najmniejszej ilości towaru. To po pierwsze ale drugie łączy się z pierwszym bo dzisiejsze skuny są tak łupiące że zreobienie nawet 2 rurek w połówce może wystarczyć do upalenia się i po co dawać 0,5 jak sie zakórwią jak świnie a ty masz tylko 15zł jak można zgarnąć 30 za to a i atk sie u***ią. Taka dzisiejsza polityka. Dlatego panowie hodujemy dla siebie i najbliższych i zaufanych aby odrobić koszty hodowli.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół