• Od kilkunastu godzin nasze forum jest celem zmasowanego ataku DDoS, który powoduje zwiększone obciążenie serwera i może skutkować spowolnieniem działania strony, błędami podczas ładowania oraz okresowymi przerwami w dostępności serwisu.

Pracujemy nad wdrożeniem dodatkowych zabezpieczeń oraz ograniczeniem skutków ataku. W tym czasie niektóre funkcje forum mogą działać wolniej niż zwykle.

Prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość. O wszelkich istotnych zmianach będziemy informować na bieżąco.

Administracja Forum Haszysz.com

akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Krzak znaleziony w lesie

• Autor wątku Bling Bling
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
C

Cwelucio

Guest
brak słów na debili poprostu to co zobaczyłem to bardziej mnie zabolało niż zerwanie z dziewczyną po 3,5 roku bycia razem ..

D

delete

Guest
Ty ku**a debilu , bo inaczej o tOBIE powiedzieć nie można !!
Po co ci liscie baranie ? Po co to wogle wziołeś ? Oby cie gnido pacło tak ze raz na zawsze bedziesz miał dość!! Najwiekszy żal , że konto masz od 2009 i takie idiotyczne ruchy robisz ... Z calego serca zycze ci zeby właściciel tego krzaka wyklepał ci maske . Nie pozdrawiam .

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
mi to brak słow, nie dosc ze dopiero zaczeła kwitnac to jeszcze sporo tego! ku**a głupi h*j,ale czekaj ty go sciołes czy juz znalazłes scietego???, nie wazne! doczytałem w jego innych postach ze to pie****ony złodziej i pali cracka, psychol i tyle, mam nadzieje ze mieszkasz na drugim końcu polski, bo nie chciał bym cie spotkac a jak bym spotkał to bym rece przy barkach opierdołił abys juz nie kradł!

znajomyy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Mi tez ktoś ukradł 21 panienek tez byłem wk***iony i temu co ukradł bym ryj oklepał ale jak bym znalazł krzaki to na pewno bym ich nie wziął bo wiem ze to nie moje i ktoś o nie dba

P

plon250

Guest
debil, kretyn sk***iały.. ciekawe czy było by mu milo gdyby wlozyl tyle pracy w tak za***iste krzaki i mu je za***ali... jednym slowem GIMBUS . ch*j ci najglebiej w odbyt..

a jesli chcesz zeby cie kleplo to najlepiej zjedz je w calosci, faza gwarantowana!

breathe the pressure

Well-known member
Buchów
0
oby cie typ wytropił i napie****ił fest... W domu cię nie nauczyli, że się nie kradnie, to może ktoś zrobi dobry uczynek i cię tego nauczy w bardziej okazały sposób...

BTW w jaki sposób wystawić negatywa? jestem ślepy, czy co? jest tylko opcja buch.

D

delete

Guest
Co się ku**a spinacie, jak na drodze będzie leżał portfel pełen pieniędzy też nie podniesiecie?? Hipokryzja.

Tylko u Ciebie ciężko z myśleniem, takie dzieci wyrywać. :pl:

breathe the pressure

Well-known member
Buchów
0
Rozumiem jak by zerwał sobie skromnego topka, ale nie całego krzaka! Niedojrzałego jeszcze... Ty widzę też byś się posępił. Szkoda, że tobie nie za***ał

Cybuch

Well-known member
Buchów
0
Za takie coś powinny bany leceic....

D

delete

Guest
Nie, ja bym nie za***ał bo mnie się nie chce po lasach biegać i szukać- to raz, dwa ryzyko utraty trzeba brać pod uwagę bawiąc się w OUT, 3 nigdy nie zerwałbym niedojrzałego krzaka, 4 czytaj uważnie co napisałem i nie równaj mnie miara którą opisałeś typa który założył temat. Skoro z niego taki sk***iel, odpowiedz szczerze co zrobiłbyś znajdując leżący portfel pełen kasy na ziemi, wokoło brak świadków. Oddasz tak jak powinieneś to zrobić- przecież to tak samo czyjaś praca.

Ooooo....... Cybuch- jestem za!!!!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół