akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Krzak znaleziony w lesie

• Autor wątku Bling Bling
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:

breathe the pressure

Well-known member
Buchów
0
@fzf Wiesz, portfel a plantacja to trochę co innego.
To trochę jak z reklamą master card...
Nawozy - 100 zł
Pestki - 100 zł
Posiadanie własnej plantacji i nadzieje z nią związane - bezcenne.

widzęNiebonieMyślę

Well-known member
Buchów
0
Dla mnie jakakolwiek kradzież (czy to zwykła, włamanie, rozbój) jest równoznaczna z byciem ku**ą i to najgorszą, która dałaby dupy komukolwiek choćby za 5 zeta żeby na sajgonki starczyło... Na cholerę skroiłeś te krzaki, skoro dopiero co kwitły od 2-3 tygodni?! Nie lepiej było poczekać te pół roku do marca i wziąć się za swoje? Jakbyś się poczuł gdyby TOBIE ktoś zakosił rośliny w początkowej fazie kwitnienia? Zastanów się nad tym co zrobiłeś, skoro dawno temu konto założyłeś powinieneś wiedzieć, że z tego będzie najwyżej makumba (jeśli wiesz co to) jeśli się postarasz. A pacnąć to możesz sobie tasakiem, maczetą itp. po łapach żebyś więcej nie kradł...

D

delete

Guest
Nie.
To jest to samo.
W każdym przypadku chodzi o cudzą własność.

Wally

Active member
Buchów
0
Kradziez krzaka a znalezienie portfela to dwie inne rzeczy
:pl:

D

delete

Guest
Wskaż różnice pomiędzy kradzieżą w pierwszym i drugim przypadku.
Inaczej.
Masz krzak którego wartość rynkowa to dajmy na to 3000 tysiące złotych, druga sytuacja ktoś okrada Cię na 3000 tysiące złotych. Reakcja??

G

Gość

Guest
Tylko ze krzaków nikt nie zgubił a portfel owszem :) a tu gościu wszedł na "prywatny" ogódek rolnika który pewnie po zobaczeniu tego co sie stalo na spocie bedzie mega zawiedziony i jesli to byl jego jedyny spot to w zime bedzie musial dalej kupowac sorcik od lokalnego Dilla który nigdy nie dorówna swojemu paleniu :zjarany:

Wally

Active member
Buchów
0
Tępaku,to tak jakbys znalazl portfel na ulicy(chyba kazdy by podniósł) a kradziez to jak bys komus wy***al ten portfel...:pl:

D

delete

Guest
Wally, nikogo nie obraziłem pisząc w tym temacie.
Znalezione mienie należy oddać, inaczej jest to przywłaszczenie i w konsekwencji udowodnienia jego odpowiadasz z podobnych paragrafów jak za kradzież.

SutiFruti- temat odpowiednich miejsc był tyle razy wałkowany, że szkoda o nim wspominać. Krzaków nikt nie zgubił, ale mógł się postarać o lepszy kamuflaż. Dalej twierdzę, że OUT to pewne ryzyko, na które każdy się zgadza.

Patrząc kategoriami co poniektórych zabierających głos napisze inaczej.

Gość znalazł krzak, idąc Waszym tokiem rozumowania po prostu go podniósł.
Nie napadł na ogrodnika wyrywając mu go z rąk.

Wracając do podstaw Waszego oburzenia- jestem przeciwny takim zachowaniom. Taka sytuacja nie świadczy dobrze o nas, a chwalenie się tym na forum jest oznaką ograniczenia umysłowego danego osobnika.

Kończąc swój udział w tym temacie :

HISTORIA JAKICH WIELE- NIE PIERWSZA I NIE OSTATNIA.

PS. Może ktoś pozna swoje MJ na forum i sprawiedliwości stanie się zadość :)

Ostatnia edycja:

lubielolki

Well-known member
Buchów
0
Znalazłem wczoraj krzaka w lesie, to jest marihuana nie?

juh.jpg

juh2.jpg

Wziełem go do domu i co teraz z nim zrobić? Bedzie pacać jak wysusze?

Niech ci ziemia lekką bedzie jak cie dojedzie ten komu to perfidnie za***ałeś :pr:

G

Gość

Guest
W zasadzie to każdy ma po troszy racje ale to juz mniejsza o to bo zaczyna sie bez sensu kłutnia, tu chodzi chyba bardzije o to ze koles za***ał planty w bardzo wczesnym flo czym nic specjalnego nie osiągnoł a jeszcze chwali sie tym na forum gdzie nie jest to tolerowane bo wieksza wiekszosc z nas to ogrodnicy ktorych mogło to spotkac ! Amen myśle ze Hejtowanie czas zakończyc. <shiza>

D

delete

Guest
Kto za banem?? Łapka w górę!!
Kto bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem.,. Nie nam decydować co zrobić z delikwentem; lincz i zabawy w klu klux klan zostawmy na innym torze ;)
Karma wróci, jak nie ukradną mu roweru to dostanie hemoroidów ;)

Wyluzujcie
<peace>

B

Bling Bling

Guest
Nie za***ałem tylko znalazłem i nie planty a jednego krzaka. Znalezione nie kradzione.

Szkoda mi tylko że za wcześnie go ściołem. I tak go wysusze i coś z niego bedzie. Jeden typ mi daje 100 peelena za niego. Powiedział że go czymś popryska i bedzie dobre palenie.

Pozdrawiam was, frajerzy! Pewnie ktos z was bedzie palic sort ode mnie XD

K

KEFIR

Guest
Szkoda mi tylko że za wcześnie go ściołem. I tak go wysusze i coś z niego bedzie. Jeden typ mi daje 100 peelena za niego. Powiedział że go czymś popryska i bedzie dobre palenie.XD

Zdrowo ***nięci jesteście. I ty i ten typ.

poczatkujący123

Well-known member
Buchów
0
Sam jestes frajer i złodziej do tego jak można zniszczyć czyjąś prace ? Won z tego forum :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół