Ktora odmiana daje najlepsze zbiory Indoor

Wyszukiwarka Forumowa:
B

bart

Guest
witam,

Pytanie do doswiadczonych i praktykow ;-) Ktora odmiana daje najlepsze zbiory z m2 i jakie to sa wielkosci?.

Wyczytalem ze Big Bud daje 600 g na m2. czy jest to mozliwe do osiagniecia. Moze sa jakies inne lepsze odmiany pod wzgledem wielkosci zbiorow?

Zaznaczam ze mowimy tylko o Indoor.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
wszystko zależy od twoich umiejętnośći. Ale Big Bud to dobry wybór.

H

haszyszekk

Guest
Big Bud jak sama nazwa wskazuje jest BIIIG :) Zbiory podawane na stronkach są możliwe do osiągnięcia przy uzyciu SOG-u. Przy FIM i LST juz wyjdzie pewnie mniej itd... Plon z nich oczywiście i tak będzie większy niż z jakiejkolwiek innej odmiany ;) pzdr

B

bart

Guest
Do tej pory nie mialem problemow z WW a BB z tego co wiem jest latwiejszy w uprawie.

Wszedzie pisza o BB a nie orientujecie sie czy nie ma innych odmian dajacych tej wielkosci plony a moze jeszcze wieksze?

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Big Bud daje największy plon. Jeśli chcesz mega zbiór to kup jakiś dobry stymulator kwitnienia (trochę wydasz). Topy podobno puchną po tym niemiłosiernie, niestety nie stosowałem.

GanjaFan

Well-known member
Buchów
0
AK-48 z tego co widziałem na zdjęciach by sowicie wynagrodził twoją opiekę nad nim (osobiście nie hodowałem ak ale zdjęcia widziałem i duże zielsko ) :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl na wszystko!
Góra Dół