nasiona marihuany

Kumpel ma krzak a nie wie co to ...

Wyszukiwarka Forumowa:
M

Macius

Guest
Roslina dojzala - okolo 1,9 m wysokosci ( outdoor ) do 0,9 metra gruba lodyga a reszta odgalezienia z tipami na koncach. Liscie zielono zulte :) szczyty z zielonymi listkami a slupeczki oblane zywica. Pachnie czadersko czuc z daleka. Towar - po 1 lufie faza malo smiechowa raczej stoned ( why ? ) sativa czy indica ? jaka odmiana dokladniej ???

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Kwiaty w maju ? 90cm grubości łodyga ?

H

haszyszekk

Guest
Przypuszczam, że chodzi tu o rośline, z której Macius ma pestki... 90cm długosci najgrubszej części łodygi ;)
Macius, nie da sie niczego powiedzieć o tej roślinie po tym co napisałeś... jeżeli tak to bardzo niewiele...
Sleja zmieniłeś nick??? Sleja było ładniej niż P :) pzdr

swirek

Well-known member
Buchów
0
hm po tym co napisałes nie mozna stwierdzic jaka to odmiana... daj jakies foto. Jezeli pachnie tak czadersko jak mowisz to moze byc to odmiana np Early Misty czyli typowa indica (stoned) lecz EM nie jest taka wyska jak piszesz, chyba ze była wyciagnieta bo mało swiatla zapewnił jej ten twoj kumpel :p widac to ze na dole jest cieńsza łodyga. Jedyne co mnie dziwi ze to out door i juz ja palisz :p Zółte liscie moze miec z powodu niedoboru jakis minerałow. Wiec stawiałbym ze to EM... ale lepiej daj foto. pozdro :king:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Następny początkujący żyjący wiedzą plotkarzy... Early Misty to wysoka roślina !! od 2m na out do 2,5 w szklarni mam dowody widzialem foty na Overgrow ale juz nie działa...

Koluniu pokaż fotki... zresztą założę się że nikt trafnie tu nie zgadnie po prostu ku**a trzeba wiedzieć co się ma i nie liczyć na to że jak spytasz się na forum to po 1 minucie jakiś nabijacz punktów z 1000 postami powie ci an 100% ... nie ma tak łatwo my nie trakktujemy uprawy jako zawodu,fachu tylko zabawy, bekowej sprawy.

M

Macius

Guest
Spox rozumiem chlopaki ale ten kolo wlasnie nie zrobil fotek :/ a to plon z tamtych wakacji. Ale co do tego jaka to odmiana to dowiemy sie przy mojch plonach :) THX ALL

[ Dodano: 2006-05-20, 22:53 ]
Jest chlopaki !! Znalazlem na necie zdjęcia w kij podobne do mojej sadzonki :) Ziom mi pomogl bo pisalem Early Misty - identyczna sadzonka jak na polu :thumright:

[ Dodano: 2006-05-20, 22:55 ]
Swirek dostajesz " Pomogl " THX :) POZDRO ALL

H

haszyszekk

Guest
Macius napisał:
jaka to odmiana to dowiemy sie przy mojch plonach
Też sie tego nie dowiesz... chyba ze to byłaby jakaś charakterystyczna odmiana w co wątpie... Będziesz tylko wiedział czy kopie :) pzdr

M

Macius

Guest
To napewno Early Misty ogladalem cala fotorelacjie uprawy tej odmiany i w koncowej fazie ma w kij liscie i szczyty podobne do tego co uchodowal moj kumpel. :) Gdzie moge dowiedziec się wiecej o EM ???

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
Macius napisał:
To napewno Early Misty ogladalem cala fotorelacjie uprawy tej odmiany i w koncowej fazie ma w kij liscie i szczyty podobne do tego co uchodowal moj kumpel. :) Gdzie moge dowiedziec się wiecej o EM ???
w internecie www.google.pl :pl:

H

haszyszekk

Guest
Poszukac mozesz tez opiców w sklepach z nasionkami...
Na forum też pewnie cos jest o EM... pzdr

M

Macius

Guest
LOL te podstawowe informacje to juz wiem wsjo, ale mi chodzi bardziej o cos takiego jak czyjs dziennik uprawy EM na out. :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół