Chbya wszystko było w porządku temp. wody 26 stopni przykryłem drugim ręcznikiem osłoniłem od nadmiernego światła- Easy bud-y leżały po 12 dni po czym dałem sobie spokój ale WW była taka duża i ładna miałem nadzieje do 18 marca , a do wody wsadziłem pierwszego- wiąząłem duże nadzieje z tym sklepem bardzo zawiedziony jestem. Na razie do niego nie będą pisał, bo moge zacząć go o różne żeczy oskarżać, a moze faktycznie niesłusznie - w koncu przypadki sie zdarzają i moze wlasnie taki przypadek trafił na biednego początkującego hodowcę bez siana na następne nasiona ( mam 20 zł ale za to raczej nasion nie dostanę, a następna wypłata dopiero za 3 tyg., potem jeszcze 2 oczekiwanie na paczkę z nirvany czyli chyba dopiero za miesiąc moge znowu coś działać ) A moze ma ktoś troche nasionek z wlasnej plantacji i by chciał w ramach akcji propaGanjowej oddać lub odsprzedać, bo box pusty stoi i takoś tak smutno samemu w pokoju

Pozdro
Aktułalize: 23.04.2006
po kilkutygodniowym namaczaniu stwierdziłem że z tego nic nie będzie i postanowiłem wyrzucić niepotrzebne jóż nasiona- coś mnie ruszyło żeby wsadzić je do doniczki gdzie na razie czekają na wyjście na świat grejpfruty i cytrynki

- po 5 dniach patrze do doniczki i.... :cat: sam nie mogłem uwierzyć - na grejpfruty o wiele za wcześnie a wiec....

dzisiaj easy bud ma jóż 10 dni.
Czasowo sytuacja zbiega sie z następnym wydarzeniem w pamiętniku małego farmera, mianowicie: wypłata - musiałem sprawdzić jeszcze raz ten sklep.Tym razem zamówiłem Master Kush Nirvana oczywiście przez cannabis.fr.pl przekonać sie trzeba zanim zdecydowałbym sie na list do Femaleseeds - i znowu od początku - z tym że o 100% lepiej pierwsze nasionko po 12h od wsadzenia do wody miało kiełek gotowy do wrzucenia do ziemi - po 12 h do ziemi poszły 3xMk i 1ww z czego otworzyło sie na razie jedno nasiono.
Jak moja dokumentacja podaje, 5 dni czekałem i sie zaczęło 5, 6 i 7 dnia wyszły 3 Mk ale WW nie dała rady - niestety, tak jak poprzednia- ale to jest bonus który moze być lepszy moze być gorszy, w każdym razie - rośliny wyglądaja bardzo ładnie- józ po liściach widać że to nie moze być wałek. Cofam moje poprzednie wypowiedzi i polecam wszystkim hodowcom:
WWW.CANNABIS.FR.PL a obrazek który widnieje obok to jest wlasnie Easy bud spóźniony o miesiąc . Peace