• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Kurator

Wyszukiwarka Forumowa:

WWrolnik

Well-known member
Buchów
0
Czy kurator tylko przychodzi , pyta sie co i jak i zawija się? Założyłem temat bo nie znalazłem info oraz nigdy nie miałem z nim doczyniena... ( nie bić)

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
różnie bywa, zależy jak często przychodzi, ale z reguły wpada sprawdza jak ci sytuacja wygląda w domu, czy masz prace itp itd, takie rutynowe pytania, jeszcze jak masz w porządku kuratora/rke to da się normalnie żyć, co innego jak masz jakąś k***ę społeczną która ci się przy***ie że masz nie posprzątane na chacie i za***ie takie sprawozdanie do sądu że ci sciągną zawiasy np.

WWrolnik

Well-known member
Buchów
0
różnie bywa, zależy jak często przychodzi, ale z reguły wpada sprawdza jak ci sytuacja wygląda w domu, czy masz prace itp itd, takie rutynowe pytania, jeszcze jak masz w porządku kuratora/rke to da się normalnie żyć, co innego jak masz jakąś k***ę społeczną która ci się przy***ie że masz nie posprzątane na chacie i za***ie takie sprawozdanie do sądu że ci sciągną zawiasy np.

ok, dzieki za odpowieź.

Samar

Well-known member
Buchów
0
To Forum jest dla PELNOLETNICH:salut:
:yeahh:
Do mnie nie chodzi teraz. raz byłem nawiedzony póxniej tylko dzwoni co jakiś czas i pyta czy wszystko ok czy są problemy czy wszystko spłacone itp itd

G

Gość

Guest
Mam dwa pytania w kwestii kuratora:
1.Czy kurator może poddać badz skierować mnie na narkotesty?
2.Czy musze wpuścic kuratora do domu?

herb iron

Well-known member
Buchów
0
Mam dwa pytania w kwestii kuratora: 1.Czy kurator może poddać badz skierować mnie na narkotesty? 2.Czy musze wpuścic kuratora do domu?

bezposrednio skierowac Cie nie moze, ale moze napisac notatke do sądu że ma jakies tam podejrzenia co do Twojej trzezwosci umyslowej a co dalej prowadzic moze do odwieszenia kary
2) Nie nie musisz go wpuscic ale jak bedziesz go unikal to tylko pogorszy sprawe i moze sad w ostatecznosci odwiesic zawiasy

Najlepiej zyc z kuratorem normalnie, odbierac tel, ewentualnie wpuszczac do domu(oczywiscie jak jest czysto :) ) i go nie unikac-niech zrobi swoja robote i pojdzie sobie
trzeba trzymac sie wersji ze nic sie nie dzieje-szkola i praca bez zmian od ostaniej wizyty ogolnie nuda, to po jakichs 6 m-cach moze odstapic od dozoru kuratorskiego

Costa

Banned
Buchów
1
Ja mam kuratora od 2 lat, ogółem trafiłem na wporządku babke, przychodzi do mnie raz na pół roku, ale za to ja muszę chodzić raz na miesiąc i zawsze rutynowe pytania:
-Ma Pan jakieś problemy?
-Ma Pan dziewczyne?
-Jak sytuacja w domu?
-Ma Pan odpowiednie towarzystwo?

itd. itp.

Ogółem jak nie dasz po sobie poznać nawet wtedy kiedy jest coś nie tak to będzie git :)

A co do wpuszczania do domu, jak nie wpuscisz do zostawi Ci kartke w skrzynce że masz się zgłosić lub zadzwonić kiedy może wpaść,

Oczywiście odwieszenie zawiasów, jak i narkotesty zależą w bardzo dużej mierze od kuratora,

A co do wypowiedzi innych... Ja mam 22 lata i mam kuratora ;)

Jak czegoś nie wiesz pytaj :)

BASF

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Kuratora dostaje sie do kazdego okresu proby.

herb iron

Well-known member
Buchów
0
czyli sprzętu mam sie pozbyć? nawet jak on nie przychodzi w sprawie MJ?

hmmm to juz tylko od Ciebie zalezy czy sie pozbedziesz, ja jak mialem kiedys dozor to mialem w domu magiczna szafe ale byla swietnie zakamuflowana i nie bylo widac ani slychac ze w srodku cos swieci i chodzi , tylko zapach musialem wyganiac na zewnatrz :) ale mozna pogodzic obie te rzeczy :yeahh:

WWrolnik

Well-known member
Buchów
0
hmmm to juz tylko od Ciebie zalezy czy sie pozbedziesz, ja jak mialem kiedys dozor to mialem w domu magiczna szafe ale byla swietnie zakamuflowana i nie bylo widac ani slychac ze w srodku cos swieci i chodzi , tylko zapach musialem wyganiac na zewnatrz :) ale mozna pogodzic obie te rzeczy :yeahh:
ok, dzięki :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół