- Buchów
- 83
Już biały pyłek się pewnie pojawia na listkachJak tam outdoorowcy krzaki nak***iają na spotach aż miło? Piękna zima tego lata
Już biały pyłek się pewnie pojawia na listkachJak tam outdoorowcy krzaki nak***iają na spotach aż miło? Piękna zima tego lata
I majówka gorąca a teraz ma zacząć być zimnoja bym poczekal 5 dni cie nie zbawi tez zrobilem taki fallstart ze glowa mala ale tak mi sie nudzi po za praca biurowa to moje hobby
a widzialem ze po majowce ma byc zacna pogoda juz tak ze wystartuj jak wrocisz a ja co musze zapie****ac dzis na miejscowke i wykopac spowrotem 25 sztuk bo bedzie po nich za zimno jest
Noo jednym słowem będzie pogoda Tylko chi*** wie jakaI majówka gorąca a teraz ma zacząć być zimno
No tak jak napisałem, widzę pogodę na kilka kolejnych dni i może trochę się zmienić ale nie będzie diametralnie inna.Noo jednym słowem będzie pogoda Tylko chi*** wie jaka
Pojutrze w nocy u mnie +1 oby nie zaszkodziłoNo powrotu zimy raczej nie będzie także nie jest źle
Od 11 będzie napewno w okolicy 0Pojutrze w nocy u mnie +1 oby nie zaszkodziło
Nie, u mnie +1 na północy, na południu cieplej. Ale to tylko z trzy dni takie +1-+3Albo nawet zimniej, cała Polska będzie w najbliższych dniach na minusie z rana.
Wazne że jeszcze z tydzień chłodniej a później już pójdzie w górę, dziś w nocy było bez mrozu jednakOby tak było jak mówisz, ale pogodynki nie potrafią tak naprawdę przewidzieć temperatury i ogólnie pogody za godzinę a co dopiero za 2 lub 3 dni... wiedzą że będzie zimno i są to tylko wartości zbliżone do tego co będzie. Może być oczywiście inaczej niż mówią. Może wcale nie być żadnego mrozu w całej Polsce, ale jeżeli pogoda pójdzie w drugą stronę i będzie -5 ??? Trzeba trzymać kciuki żeby się jednak nie pomylili na twoim terenie... Z doświadczenia wiem jednak że nie ma im co ufać tak na stówę.