nasiona marihuany

KWIECIEŃ OUTDOOR 2024

• Autor wątku Usunięty 86795
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:

Kamil1819

Well-known member
Buchów
302
Pie****wnie o Szooenie, mi sie indoor zwolnił i tak samo ja w zeszłym roku siw w***ałem do namiotu z dzieciakami, jedna przesada już poszła wczoraj do doniczek 1,5 litra i za dwa tygosnie desant,

Horrorshow86

Well-known member
Buchów
4
ja bym poczekal 5 dni cie nie zbawi tez zrobilem taki fallstart ze glowa mala ale tak mi sie nudzi po za praca biurowa to moje hobby
a widzialem ze po majowce ma byc zacna pogoda juz tak ze wystartuj jak wrocisz a ja co musze zapie****ac dzis na miejscowke i wykopac spowrotem 25 sztuk bo bedzie po nich za zimno jest :(
I majówka gorąca a teraz ma zacząć być zimno

Mati24

Well-known member
Buchów
37
No powrotu zimy raczej nie będzie 😅 także nie jest źle

Romario73

Well-known member
Buchów
874
Odznaki
2
Albo nawet zimniej, cała Polska będzie w najbliższych dniach na minusie z rana.

Romario73

Well-known member
Buchów
874
Odznaki
2
Oby tak było jak mówisz, ale pogodynki nie potrafią tak naprawdę przewidzieć temperatury i ogólnie pogody za godzinę a co dopiero za 2 lub 3 dni... wiedzą że będzie zimno i są to tylko wartości zbliżone do tego co będzie. Może być oczywiście inaczej niż mówią. Może wcale nie być żadnego mrozu w całej Polsce, ale jeżeli pogoda pójdzie w drugą stronę i będzie -5 ??? Trzeba trzymać kciuki żeby się jednak nie pomylili na twoim terenie... Z doświadczenia wiem jednak że nie ma im co ufać tak na stówę.

Horrorshow86

Well-known member
Buchów
4
Oby tak było jak mówisz, ale pogodynki nie potrafią tak naprawdę przewidzieć temperatury i ogólnie pogody za godzinę a co dopiero za 2 lub 3 dni... wiedzą że będzie zimno i są to tylko wartości zbliżone do tego co będzie. Może być oczywiście inaczej niż mówią. Może wcale nie być żadnego mrozu w całej Polsce, ale jeżeli pogoda pójdzie w drugą stronę i będzie -5 ??? Trzeba trzymać kciuki żeby się jednak nie pomylili na twoim terenie... Z doświadczenia wiem jednak że nie ma im co ufać tak na stówę.
Wazne że jeszcze z tydzień chłodniej a później już pójdzie w górę, dziś w nocy było bez mrozu jednak

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół