• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kwitnięcie

Wyszukiwarka Forumowa:
6

67o6oyy

Guest
witam, pyram juz po internecie od godziny i jestem zdenerwowany troche. moze ktos mi podać mniej wiecej w ktorym tyg. przelączyć na fotoperiod 12/12 nastepujace odmiany:
-neville's haze
-cindy'99
-white widow
prosze o wyrozumialosc jestem poczatkujacy i malo wiem.z gory dzieki.

[ Dodano: 2006-02-04, 01:08 ]
troche zle pytanie zadalem, chodzi mi o to, ze chce je 3 w jednym pudle siac, i nie wiem z jaka szybkoscia one rosna, bo bede musial chyba jedne nasiona wczesniej wsadzic jedne pozniej, chce wiedziec ktora mam pierwsza wsadzic zeby wszystko w miare sie zgadzalo :) i zeby okres zbiorow przypadał mniej wiecej na ten sam okres

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
67o6oyy napisał:
witam, pyram juz po internecie od godziny i jestem zdenerwowany troche. moze ktos mi podać mniej wiecej w ktorym tyg. przelączyć na fotoperiod 12/12 nastepujace odmiany:
-neville's haze
-cindy'99
-white widow
prosze o wyrozumialosc jestem poczatkujacy i malo wiem.z gory dzieki.
im dłużej utrzymujesz fotoperoid podczas okresu wzrostu tym większe zbiory jak za długo trzymasz to rośliny będą strasznie wysokie i w boxie ci sie nie zmieszczą.jeśli masz małego boxa to możesz odrazu zacząć od 12/12 ale jak masz dużego boxa najlepiej po 3 tygodniach przestaw na 12/12. odmiana nie gra roli. konopia to konopia.tylko uważaj bo niektóre rośliny(sativy) są wysokie i najlepiej odrazu lub po jakimś tygodniu przestawić fotoperoid na 12/12

6

67o6oyy

Guest
dzieki koles po prostu... kocham cie! :p
z wysokoscia pudla nie ma problemu bo jeszcze nie zbudowane, dopiero pojutrze zaczynamy:) ale mysle ze cos ok. 1,5 m zrobimy wys., zeby byla pewnosc ze sie zmiesci.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół