• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Kwitnienie automatów, nawożenie.

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam. Mam kilka , za które nie zlinczujcie mnie ponieważ nie mam dostępu do komputera i trudno mi szukać na telefonie, a wyjechałem z kraju. Dzisiaj zauważyłem na moich automatach topy. Ile czasu średnio trzeba czekać od pojawienia się topów do kosy, oraz co ile podlewać krzaki plantonem k, codziennie, co tydzień ? I od kiedy mogę zacząć lać ripen ?

kref095

Well-known member
Buchów
0
zależy od pogody wszystko co do dawkowania to lej im plantona co 4-5 dni niech roślina wszystko wykorzysta, ripen 2 tygodnie przed ścinką najlepiej

rebeliant

Well-known member
Weteran
Buchów
0
To ile trzeba czekać zależy do wielu czynników : pogody, poziomu naświetlenia, odmiany i to nawet te same odmiany mogą dojrzewać w rożnym czasie ale to normalne. A ripien do AF bezsensu ! Zrezygnuj z niego !

G

Gość

Guest
Z ripenu może zrezygnuje, wyjdzie w praniu. Odmiany to Automazar, Ak47, blueberry, big berry. Łącznie ok 40 krzaków i u jakichś 34 pojawiły się topy. Ale tak na oko, gdyby pogoda dopisała to ile trzeba czekać, 2-3 tygodnie ?

Sativ0071

Well-known member
Buchów
1
automazar kwitnie mi już około miesiąca (może kilka dni mniej) i powiem Ci że już nie dużo mu brakuje, postaram się go potrzymać jeszcze ze 2 tygodnie

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Dołącze się do tematu bo mnie zaciekawiło dlaczego nie dawać Ripenu do automatów? Można jaśniej? Też mi zaczął kwitnąć i teraz się pogubiłem. Z góry dzięki.

D

delete

Guest
Dołącze się do tematu bo mnie zaciekawiło dlaczego nie dawać Ripenu do automatów? Można jaśniej?
To tak jakbyś chciał podłączyć pralkę w łazience pod prąd trójfazowy, żeby szybciej uprała. Spokojnie Wam dojdą po co przyśpieszać ten proces kosztem smaku i jakości tematu? Na moje potrzeby susz ma być profi, jak najmniej chemii. Wybór zależy do Was, więcej na wadze na pewno nie będzie ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół