• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kwitnienie Frisian Dew

Wyszukiwarka Forumowa:

kanabaseeds

New member
Buchów
0
Witam!
Mam taki problem posadziłem 6 Frisian Dew mają około 2m wsadzone w ziemie 1 maja a wczesniej przed wsadzeniem pod lampami od 1 kwietnia. Problem jest taki ze mamy sierpien a rośliny wogóle nie kwitną nawet białych włosków nie widać. Jeden masterkush kwitnie juz od 3 tygodni a ten Frisian Dew nic. W czym jest problem?

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
nie znam tej odmiany ale może być tak że nie dochodzi u nas , a po za tym ma jeszcze czas, to że masterkush już od 3tyg kwitnie to się możesz cieszyć że trafiłeś takie geny ;) po za tym ma jeszcze czas jeśli chodzi o kwitnienie, u mnie też jeszcze nic nie kwitnie a na ogolnie 9 krzaków tylko 3 pokazały płeć, z czego 2 to no name i jeden Fem. więc spokojnie ;) Cierpliwości jak nie zacznie kwitnąć za 2tyg to wtedy się martw :spalony:

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Nie ma sie co martwic.
Frisian Dew dochodzi w pl, rok temu w miare "wczesny" passion rozpoczal flo w ostatnim tygodniu sierpnia wiec nie ma sie czym przejmowac.
U mnie troche pechowo, na 4 rosliny od ZM 3 samcow szybko w miare sie okreslily(spore jaja juz byly).

Trzeba czekac u mnie durban powoli sie zbiera ale shamanowi do szczescia troche brakuje

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół