• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Kwitnienie-przejrzałe ???

Wyszukiwarka Forumowa:

McBitem

Well-known member
Buchów
0
Witam , Mam spota około 60 krzaków w tym 10 krzaków AF "kobitek " , posadziłem na początku maja . AF juz są napuchniete w ch*j i mają prawie 3 miesiące , będe mugł je sciąc dopiero za 2 tygodnie , czy krzaki mogą zgnic lub przjrzec , lub cos w tym stylu ? smak lub działanie całkiem inne , nie mam mozliwosci wczesniej sciąc poniewaz jestem 1500km od spota . proste . prosze o rozsądne odpowiedzi . pozdro :spalony::spalony:

P

Phineash

Guest
Ja tez sie podlaczam do pytanie , moga "przejżec" czy cos ?
Wypowie sie ktos jeszcze ?

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Za te 2 tygodnie będą właśnie idealne do ścięcia. Teraz byłoby jeszcze za wcześnie. Będziesz miał super mocne palonko.

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Zależy które odmiany...Przekwitnięta indyjka to taki upie****acz że szok, z 5x mocniejsze od normalnej indyjki tylko mega zamula.

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Zależy które odmiany...Przekwitnięta indyjka to taki upie****acz że szok, z 5x mocniejsze od normalnej indyjki tylko mega zamula.

No właśnie wtedy jest w pełni dojrzała a nie przekwitnięta. Taka właśnie powinna być. Potem zaczyna szybko tracić moc i robi się niesmaczna. Wtedy dopiero jest przekwitnięta. To tylko na tym forum ścina się, kiedy pojawia się pierwszy brązowy trychom a wtedy przecież roślina nie jest jeszcze dojrzała a moc niewielka. Wtedy z piwa zrobi się dobra wódeczka a kto nie chce się napie****ić na maksa to niech pali po. 0,25 grama.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół