• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

kwitnienie

• Autor wątku grasamator
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
G

grasamator

Guest
witam wszystkich
wytłumaczcie mi dlaczego moja roślinka stojąca na parapecie zaczeła teraz kwitnąć przeciesz to nie pora na to !!

S

sdfsdf

Guest
ile pada na nia slonce? bo widocznie twoje okno jest w takim miejscu takimm ze roslinka wziela sobie do siebie ze nadszedl na nia czas na kwitnienie (fotoperiod 12/12) policz ile czasu jest ona w sloncu!
Pozdro!

G

grasamator

Guest
pp

no zeczywiście słońce świeci tylko przez pół dnia ....to chyba dlatego !!
ku.... że niewpadłem nato.

Sys

Well-known member
Buchów
1
Ja mam tak samo z dwoma roslinkami ze zaczely juz kwitnac wczesnie teraz juz bedzie z 2 tygodnie i tez mialem je na parapecie teraz je wynosze na dwor ,czy to zachamuje wzrost roslin i nie beda rosly juz znacznie w gore

P

pxr

Guest
Na dobrze naświetlonej miejscówce znów zaczną veg'ować i rozrastać się

pozdro

Sys

Well-known member
Buchów
1
Dzieki ziom jeszcze jedno pytanko czy roslina bedzie nabierac masy w topy + wzrost w gore

P

pxr

Guest
Nie, zyskują na masywności kwiatów tylko na flo

pozdro

edit: LOL jak to napisałem :sunny:

klima6661

New member
Buchów
0
thc

mam rosliny zasadzone 1 czerwca do tej pory rosna w zwyż i jednoczesnie kwitna (nasiona niewiadomego pochodzenia) od 3 tygodni kwitna.mają duzo białych włoskow ale nie widze szczytow.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół