• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Lać nawozy na kwitnienie czy jeszcze czekać?

Wyszukiwarka Forumowa:

johny009

Active member
Buchów
0
Cze.
Mam pytanie, jakoś miesiąc temu znalazłem roślinkę w małej doniczce strasznie wyciągniętą i bliskiej śmierci więc zwinąłem ją do siebie i zaopiekowałem się nią. Przesadziłem w nasłonecznione miejsce i tak ją odwiedzałem sypiąc dolomitu, podlewając biohumusem. Dzisiaj przyszedłem na spota i sprawdzając ją zauważyłem u niej białe niteczki (swoich fot nie mam ale wygląda to tak jak na tym zdjęciu):
1Preflowers1.jpg

Na szczytach nie zauważyłem raczej żeby też one były.
Więc moje pytanie to czy lać już planton k w małych dawkach czy jeszcze czekać i lać dalej biohumus, bądź samą wodę?

G

Gość

Guest
jeszcze sie wstrzymaj z nawozem na kwitknkienie.

Ostatnia edycja:

BongoWiadroLufa

Active member
Buchów
0
Zdjęcie nie jest najlepszej jakości i trudno coś powiedzieć ale wydaje mi się że ma biały włosek po lewej . ( pewności nie mam ) poczekaj jeszcze parę dni i się określi .

pozdrawiam i z farciorem ! :harvest:

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
jeżeli masz w kątach liści białe włoski to damka.
poczekaj aż będą dobrze widoczne i zacznij lać nawóz na kwitnienie w pełnej dawce.

johny009

Active member
Buchów
0
ok, dzięki. Tak właśnie jest jak na pisał leniwiec białe włoski są w kącikach i trochę jest już na szczycie. A czym ją na razie podlewać, samą wodą?

freq_

Well-known member
Buchów
1
Zdjęcie nie jest najlepszej jakości i trudno coś powiedzieć ale wydaje mi się że ma biały włosek po lewej . ( pewności nie mam ) poczekaj jeszcze parę dni i się określi .

pozdrawiam i z farciorem ! :harvest:
nie wiem w czym masz problem z określeniem tej rośliny. Preflowery widac jak byk!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół