akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

lampa hps 100w pomocy...??

Wyszukiwarka Forumowa:
M

MILKA

Guest
No właśnie u mnie są osram 23w po 15zł a w Chojnicach takie juz miasto to po 12zł więc się opłaca!!!

G

golota23

Guest
ortografia ehe

! ^ MILKA ^ ! nie "leprze" tylko LEPSZE ! ehe
i go school every day :D

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jest to lampa z mieszaniną Peninga (dobrze napisane?) i do tego mętną bańką co owocuje mniejszą efektywnością świetlną. Lepiej kup zestaw 100W na lampie Son-t od tego zioma http://www.lampy.xt.pl/

kombajn

Well-known member
Buchów
0
@Ca2na3is mam pytanko, nie znam sie na hps ale tam pisze lampa np UKŁAD ZAPŁONOWY 100W + LAMPA SON-T, jest to z wtyczka czy bede musial cos podlaczac.. co musialbym tam jescze kupic, sry za off ale nieceierpliwie sie xD i ten sklep jest sprawdzony prawda. :)

F

fk4

Guest
oka tylko tam trzeba jeszce zrobic odblysnik,a tak to wszytsko jest ok?
tzn nic nie brakuje,,,

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
kombajn, Pogadaj z tym kolesiem. Typ jest wporzo wszystko CI powie. Ja tylko wtyczke montowałem ale miałem oznaczone miejsce gdzie to trzeba podłączyć. Ja od kolesia brałem przez gg nie przez stronke. Zagadasz to aukcje Ci założy.

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Lampa HPS sklada sie z zarowki oprawki statecznika indukcyjnego i elektronicznego ukladu zaplonowego i oczywiscie odblysnika :) po zlozeniu tego w calosc lampa chula jak trzeba:) w przypadku mojej lampy na stateczniku jest naklejka ze schematem podlaczenia wiec nie bylo zadnego problemu

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
VipGrower napisał:
Lampa HPS sklada sie z
Lampy.
VipGrower napisał:
sodowe nie istnieją.
Wyładowcze źródło światła to lampa. Żarówka to żarówka i ma drucik wolframowy? W każdym bądź razie jakiś drucik się tam żarzy.
Statecznik, układ zapłonowy, kondensator to jest poprostu balast.

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ca2na3is napisał:
W każdym bądź razie jakiś drucik się tam żarzy

czasteczki gazu zawarte w HPS tez sie zarza :tongue: poza tym mysle ze okreslenie zarowka czy lampa ma tu najmniejsze znaczenie :thumright:

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
golota23 napisał:
Mi by sie przydal jakis HPS
Wiemy wiemy zrobiłeś osobny wątek co nie upoważnia Cię do zaśmiecania stałym pytaniem/stwierdzeniem innych wątków. Sorki ale jeden wątek Ci wystarczy.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół