akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

lampa z allegro co sadzicie

Wyszukiwarka Forumowa:
1

1tathc

Guest
koleś ma ich pełno bo ja sie skończy termin na allegro to znowu wystawia 20 sztuk.
masz go tu http://www.mimozaflowers.bazarek.pl/opis.php/tid,64887/ tu też można kupić jego żeczy.ja mam zamiar kupić na allegro bo chyba bezpieczniej(niewiem nieznam się)jak tylko przyślą mi kod do hasła.myśle że troche wpierdziela tego prądu. :cat:

bejos

Well-known member
Buchów
0
no wiem że tam ma sklep tylko zastanawiam się czy na mojego boxa opłaca mi się taką mocną lampę... ktoś wogóle od niego kupował? ile hajsu mi miesięcznie za prąd weżre?

bobsk8

Well-known member
Buchów
0
QUAKEMIND od tego kolesia kupował, możecie sie poradzić go w tej sprawie. Jeśli chodzi o zakup tej lampy to polecał, żadnych wałków itp. :thumright: . Popatrzcie na komentarze tego kolesia, same pozytywne :thumleft:

1

1tathc

Guest
bejos, http://www.elektroda.net/nauka/kalkulatory/kalkulator_pradu.html
tu se obliczysz ile ci prądu zeżre,wpisujesz:
Moc(W)-o jakiej mocy masz lampe
Cena energii 1kWh (taryfa I w zł)-czyli ok. 0.35zł
i wychodzi wynik:
Koszt energii za 1 miesiąc (zł)- ...
ale tyle zapłacisz jak byś świecił 24h na dobe,więc se oblicz,przy flo(12/12) podzielisz na 2(logiczne).
PS:jakłbyś poszukał to byś znalazł w necie.jak coś to możesz zaznaczyć że pomogłem:)

[ Dodano: 2006-08-30, 23:08 ]
jak kupisz tą 400W o za micha 24h na dobe zapłacisz 102 zeta

bejos

Well-known member
Buchów
0
troche sie spozniles bo juz znalazlem ten kalkurator czyli 102zł/18= 5,6zł na mieszkańca.... zorientują się czy nie?:p lampa już zamówiona, box gotowy, nasionka zamówione prąd w drodzxe pozostaje mi tylko czekać:p ale masz "pomógł" na zachęte a do Pana 2 posty wyżej quakemind ma nasionka na in i out na sprzedaż są w jego temacie w dziale Sklepy

spike

Member
Buchów
0
Koleś jest w porzadku ma duze doswiadczenie jechalem osobosice do niego po lampy i duzo sie dowidzalem ma jeszcze perlit i kermazyt i duzo rzeczy do uprawy, naprawde mozna go polecic

R

rasta

Guest
lampy od tego gostka są co prawda sprawne ale.....
jest jeden mankament wszystkie jak jedna są bardzo wyeksploatowane. choć to w uprawie nie przeszkadza to ja osobiście wolalbym coś nowego ale to juz nieistotne dla tych co nie mają za dużo kasy.

ps.bejos, ile razy można pisać o tych lampach. w co drugim temacie o hps pojawia się link tego gostka. czy wy nie umiecie czytać. czy moze macie potrzebę aby ktoś napisal konkretnie dla was że lampa się nadaje.

do twojej lodówki to raczej za duża moc lampy. jak chcesz rozwiązac problem chlodzenia?? zastanawialeś sie?? bo mi się wydaje, że raczej nie.

temat do kosza.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół