nasiona marihuany

lampy sodowe

Wyszukiwarka Forumowa:
F

foger

Guest
słuchajcie ...co o nich sądzicie ?? widziałem taką lampe za 25 zł 48000 lumenów...przeciez za tą cene to niewiarygodnie duzo ale nie to jest zaskakujące :joker: widziałem lampe sodową ( cena okrutna... przekraczała 300zł ) ale miała :Strumień świetlny: 130000lm ( ta tańsza ) a ta za 500 zł miała 190000 lumenów MASAKRA krzaczki szaleją z radosci...co jest potrzebne do odpalenia takiej lampy i jaki jest tego koszt ...

H

haszyszekk

Guest
Coś ty sobie kupił żarówki HPS po jakieś 1000W??? I nawet nie wiesz co z nimi zrobić? łojezu ale kwas ;/ pis :pr:

[ Dodano: 2006-07-27, 21:36 ]
ej dostałes warna od rasty za pytanie co to jest HPS.... zaraz wkleje ci drugiego za dalsze męczenie tematu!!! Zią poczytaj i będziesz wiedział!

F

foger

Guest
czegos sie mnie czepił ?? zadałem pytanie co jest do tego potrzebne...roślinka mi umiera i potrzebuje czegos na szybko,ja pie***le ...elektrycy monterzy,to forum dla wszystkich czy dla fachowców ??

[ Dodano: 2006-07-27, 21:43 ]
i będe męczył i męczył do póki mi ktos nie odpowie....po to jestes jak dupa od srania,tu nie mozna byc miłym bo Cie osrają :pl: i wielkie dzięki za POMOC

[ Dodano: 2006-07-27, 21:44 ]
aha nie kupiłem tych lamp ;) nie stać mnie

[ Dodano: 2006-07-28, 05:56 ]
no dobra....sorki za ten POST...jak mozesz wypie**** go w h*j'am

F

foger

Guest
dobra dobra :pr: nie bajeruj

[ Dodano: 2006-08-11, 18:40 ]
moge dostać nawet 2

[ Dodano: 2006-08-11, 18:41 ]
albo 3 i The End

R

Rider

Guest
Haha kolesiowi roslina umiera LOL , nietrzeba było jej trzymac pod halogenem! :sunny:

F

foger

Guest
a Ty urban, najperw naucz sie czytać,puzniej poczytaj i cos napisz ;) :pr:

R

rasta

Guest
foger, ty to pewnie czytasz znakomicie ale nie to co trzeba.
zamiast zadawać podstawowe pytania byś se wlaśnie forum poczytal.

F

foger

Guest
rasta, a Ty sie nie wpie****aj kiedy z kims rozmawiam,bo urban, często mnie drazni,choćby tym ze wysmiał smierc mojego planta,więc ugryz sie w język

R

Rider

Guest
foger, zamknij ryj , ***ana niedouczona mędo.
Cytat z twojego podpisu "NIE SZCZEKAJ NA PANA "
PAlancie jeszcze jeden głupi temat-post i bedziesz mógł naszczescie dla wszystkich tylko przegladac forum.

F

foger

Guest
nie strasz bo sie zesrasz dupku :pr:

[ Dodano: 2006-08-12, 22:21 ]
no no w ten sposób będziesz górą,jak nie bede mógł pisać na forum,będziesz czuł sie bezpieczniej ze ci nikt po rajtach nie jedzie,bo wszyscy ci srają ta ten tempy baniak,kaktusie :pr:

[ Dodano: 2006-08-12, 22:23 ]
a podpis jest do takich jak ty,hehe haha zablokuj mnie A JA BEDE SMIAŁ SIE GŁOSNO :pr:

B

blancik

Guest
foger, pisze tutaj teraz beztronnie i neutralnie, dlamnie jesteś równy tak samo jak wszyscy wyżej, i moim zdaniem wszyscy prócz ciebie mają tu racje, na jaki h*j ty sie srasz do nich jezeli zostales potraktowany na rowni z innymi nieczytającymi na tym forum.
Jeżeli bys więcej poczytal i rzeczywiscie poszukal to napewno bys znalazl taki temat.
CZY LEPIEJ NIE WARTO PRZYZNAć SIE DO BLEDU I WRZUCIć NA LUZ????????
Ostatni post to już naprawde przesadzileś. PO! CO! TO!!!!
Lepiej nieraz zwiesić leb albo się ugryzć w jezyk i pprzyznać sie do blędu, bo rzeczywiście to wszystko idzie znalesc na forum.

NAPRAWDE NIE CHCIALEM SIE WTRąCAć ALE JAKOS WYSZLO ZE TO ZROBILEM, ALE JAKO OSOBA BEZTRONNA, KTORą ZAWSZE BYLEM I KTóRą BęDę ZAWSZE STARAL SIę BYć.

Pzdr.

F

foger

Guest
blancik, no dobra blancik wrzuce na luzzz jak zdejmiecie mi z fiuta urban,

B

blancik

Guest
Wrzuć na luz i już naprawdę daj spokój, po jaki h*j ty jeszcze wrzucasz jakieś bezsensowe hasla- TO CO TERAZ MASZ PISANE TO TYLKO JEST TWOJA WINA, NA TWOJE WLASNE ZYCZENIE.
Nie bądż infantylny, naprawde, bo to w zyciu nie pomaga. Zwróć honor komu musisz i zacznij w końcu czytać, a nigdy więcej już sie do Ciebie nikt niedoczepi.
I zrozum jeszcze raz że to wszystko wyszlo tylko i wylącznie na twoje wlasne życzenie, bo dlaczego masz być traktowany jak jakiś lepszy od innych i robić na forum co ci sie żyw niepodoba.
Ja na samym początku mialem też podobny przypadek, ale po glępszym zastanaowieniu i poczytaniu zwiesilem leb bo zrozumialem. Niepamietam teraz czy to ktoś mnie ***al z góry akurat ale mieli racje, i też coś chodzilo o lampy.
pzdr! i daj spokój

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół