Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
jesli papierki to kwasy, to nie trzeba tego brac, zeby film zrozumiec i spadac z fotela ze smiechu. ogolnie zaaaa***isty! polecam kazdemu ogladalem z 5 razy :mrgreen:
a texty sa kultowe ;]
kurde mam ten filmik na kompie jak mowicie ze taki dobry to musze go obejzec :] mam jakas wersje DVD z TVN 7 od kumpla ale mysle ze bedzie mozna obejzec :] dobrze ze jest z lektorem :]
tez to kiedys ogladalem na tvn7 i mysle ze filmik jest za***isty,dobrze przedstawili swiat po LSD,tylko troszke wk***ony jestem bo nie obejazlem do konca poniewaz sie najaralem i zasnolem przed tv
dopiero za ktoryms razem obejrzenia tego filmu skumalem o co chodzi ;p
poszukuje jakichs namiarow na wersje z lektorem ;p nawet emule ;p oby z lektorem jakby ktos taki mily byl i mi uzyczyl jakiegos linka to bede bardzo wdzieczny !
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.