akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Las Vegas Parano

Wyszukiwarka Forumowa:

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
Za***isty film ale zeby go zo zgrozumieć trzeba mieć przejscia z paierem... Polecam film i przejscia z papierm :p

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Bardzo dobry film, oglądałem ze 3 razy. Polecam go wszystkim. Dziwny, ale dobry, polecam wam też Requiem for a dream, też kozak film trochę nowszy

An@lyzer

Well-known member
Buchów
0
Hehe ... dobre kino :p dobry moment gdy gosc chce posluchac jak brzmii radio pod woda buhaha jazdy doobre :lol: :lol: :lol:

Z

ziiba1

Guest
film wypas ZRÓBMY LAS VEGAS PARANO MIASTO GDZIE WSZYSTKIE DRAGI BĘDĄ LEGALNE:)

U

Uriel

Guest
Film genialny troszke przypomniał mi Easy Ridera...film drogi , kontestacji:) i drug-uff

battleangel

Well-known member
Buchów
2
hehe dobra jest akcja jak koles w***ał cały zapas kwasów =D

bedziedobrze

Well-known member
Buchów
2
jesli papierki to kwasy, to nie trzeba tego brac, zeby film zrozumiec i spadac z fotela ze smiechu. ogolnie zaaaa***isty! polecam kazdemu:D ogladalem z 5 razy :mrgreen:
a texty sa kultowe ;]

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
To właśnie ten film mnie zainspirował do eksperymentów z papierami i nie tylko :D.

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
kurde mam ten filmik na kompie :) jak mowicie ze taki dobry to musze go obejzec :] mam jakas wersje DVD z TVN 7 od kumpla ale mysle ze bedzie mozna obejzec :] dobrze ze jest z lektorem :]

S

StONeR

Guest
Las Vegas Parano poprostu WIECEJ TAKICH FILMÓW !!!!!!!!!!!!!!!!

SND

Well-known member
Buchów
1
tez to kiedys ogladalem na tvn7 i mysle ze filmik jest za***isty,dobrze przedstawili swiat po LSD,tylko troszke wk***ony jestem bo nie obejazlem do konca poniewaz sie najaralem i zasnolem przed tv

Z

zryty18

Guest
Film jest do***any ci ziomkowie byli grubo nacpani szczególnie po LSD :thumright: JEST DO***ANY

Patron

Well-known member
Buchów
1
Najbardziej mi sie podobało jak łazili na eterzen wygieci na maxa

D

Di-O

Guest
dopiero za ktoryms razem obejrzenia tego filmu skumalem o co chodzi ;p

poszukuje jakichs namiarow na wersje z lektorem ;p nawet emule ;p oby z lektorem :p jakby ktos taki mily byl i mi uzyczyl jakiegos linka to bede bardzo wdzieczny ! :D

'je.ba.ne nietoperze' ;p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół