nasiona marihuany

Lasek AF Think Different OUT

Wyszukiwarka Forumowa:

Pikaczu

Well-known member
Buchów
1
Siema wszystkim ! :D

Przede wszystkim sory że dopiero teraz wrzucam fotorelke ale miałem tego nie robić, jakieś tam zdjęcia mam z różnych okresów ale sporo brakuje do porządnej footorelacji, często zapomniałem o aparacie albo karty pamięci nie wziąłem, różne cyrki się działy po drodze

Spocik wcześniej wyglądał mniej więcej tak :

2 dni walki z siekierą, następny dzień przekopywania i dzień walki z korzeniami

krzaczki wysadzone jakoś w połowie czerwca, początek czerwca poszły pod lampy 3x 400w hps na 2 tyg, zdjęcia chyba ok tygodniowych może troszke więcej, ok 300 stk na tym spocie 100 think different AF 100 WW 100 AK sklep taniesianie.

Ziemia spotowa, w trakcie przekopywania - masa korzeni ale szpadelek miałem ładnie naostrzony

dziwny rodzaj ziemi, ziemia podchodzi mi pod torfową, raczej mocno zbryloną ale kurchą i przez co dobrze napowietrzoną dalej jak po niej chodzę to czuje jak się zapadam, staram się łazić kiedy to jest tylko mus, bo zawsze połamie jakąś gałązke + nie chce zbytnio ubijać ziemi ostatnio plecha zaczeła mi atakować, zrobiłem 2 opryski 1 z Target na szarą pleśń drugi nie pamiętam dokładnie firmy, chwasty i liście poszły pod nóż, i lece kupić właśnie Polyversum WP 2 g środek przeciw chorobom grzybowym truskawek, borówek i innych owoców i warzyw

bo co chwilę znajduje jakieś nowe ogniska plechy i chce to jak najbardziej się da zachamować, ale pogoda nie pomaga

Około miesieczne

tutaj nie wiem ok 3 tydzień kwirtnięcia może 4 nie licze tego nie powiem wam pogubiłem się :p

tutaj fotki sprzed 3 dni

Tutaj think differenty, najładniejsze wyrosły i bardzo dużo kwiatów, puchną wręcz z dnia na dzień

SORY ŻE ZNOWU NIE ODWRÓCIŁEM FOTEK :D

No to chyba było by tyle, siemanko ! :D

U

Usunięty 66767

Guest
Bardzo ładnie,jest na co popatrzeć:thumright:ale będziesz miał roboty przy trymowaniu ale będzie co palić:harvest:pozdro<peace>które to ak???bo miałem rok temu od nich?

delavega

Administrator
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
16,514
Odznaki
4
Konkretnie :) zdrowe rośliny. Ziemia wygląda na dobrą i właśnie luźną przede wszystkim. Coś jeszcze do niej dodawałeś? Gratuluję ręki i wyboru spota :) Próbowałem polyversum. Nie sprawdził się. Może u Ciebie będzie inaczej ale ze sprawdzonych polecam teldor. Po wyrwaniu ogniska i oprysku, po jakimś czasie widać że się nie rozprzestrzenia tylko wysusza tą plechę. Powodzenia!

Arni nożycoręki

Well-known member
Buchów
0
ładne poletko - jakie to będą wymiery 15x20 ?? a dałbym sobie głowę uciąć że widziałem już gdzieś twoją fotorelkę

Pikaczu

Well-known member
Buchów
1
Konkretnie :) zdrowe rośliny. Ziemia wygląda na dobrą i właśnie luźną przede wszystkim. Coś jeszcze do niej dodawałeś? Gratuluję ręki i wyboru spota :) Próbowałem polyversum. Nie sprawdził się. Może u Ciebie będzie inaczej ale ze sprawdzonych polecam teldor. Po wyrwaniu ogniska i oprysku, po jakimś czasie widać że się nie rozprzestrzenia tylko wysusza tą plechę. Powodzenia!

Super dzięki za radę, skorzystam !

remo2

Well-known member
Weteran
Buchów
1
:harvest::harvest::harvest:
Szczescia życze;]

CUBE

Well-known member
Weteran
Buchów
4,683
Odznaki
3
Chylę głowę prze takim polem autosów!
Szacun i bez problemów do końca

Pan_Cacy

Well-known member
Weteran
Buchów
54
Odznaki
7
Szacun i leci buch oczywiście!!

Jakie wymiary poletka??

Arh+

Well-known member
Weteran
Buchów
5
Na moje oko to wymiar tego poletka to jakies 8m szerokoscu na 12 - 14 dlugości. Ale niech wypowie się autor tych pięknych aotosow.
Pozdrawiam i życzę dużo energi na :harvest:
Jol

Pikaczu

Well-known member
Buchów
1
Bardzo ładnie,jest na co popatrzeć:thumright:ale będziesz miał roboty przy trymowaniu ale będzie co palić:harvest:pozdro<peace>które to ak???bo miałem rok temu od nich?

Już mam trochę trymowania za sobą ale mam trymer i nie jest aż tak źle, ręcznie do zimy bym się z tym nie wyrobił ;D
nie wiem jak Ci to wytłumaczyć które to AK, ale lecę za niedługo na spota to Ci wrzucę, ogólnie brałem ok 20 różnych odmian i najlepsze wyszły super skunk think different i auto mazar trzy moje faworyty od tego producenta, ale wiadomo następny sort może być inny

---------- Post Zaktualizowany 06:57 ---------- Data pierwszego postu 06:54 ----------

Na moje oko to wymiar tego poletka to jakies 8m szerokoscu na 12 - 14 dlugości. Ale niech wypowie się autor tych pięknych aotosow.
Jol

jak przekopywałem to pamiętam że na oko długości mi wyszło właśnie chyba ok 15 metrów i szeroki nie pamiętam ale chyba coś koło 8, dzisiaj sprawdzę i dam znać <peace>

L

Lord of Bhang

Guest
ku**a sporo tych krzaków na***ałeś ich jak by wysyp grzybów był pozdro i wytrwałości przy zbiorach<lol>

Napewno będe zaglądał 5!:jaraczz:
Buch jak najbardziej się należy

Pikaczu

Well-known member
Buchów
1
Jol

jak wczoraj mierzyłem to długości wysadzonych krzaków jest 13 ok. metrowych kroków i szerokości 9 na jednym końcu tym szerszym a na węższym - zapomniałem zmierzyć :D

---------- Post Zaktualizowany 15:03 ---------- Data pierwszego postu 14:55 ----------

Ak właśnie słabo, ale nie wszystkie niektóre są ładniutkie, ale z rozmiarami skromnie tutaj masz pare fotek z wczoraj. <peace>:smokee:

U

Usunięty 66767

Guest
Te nasiona od nich mają to do siebie że nie są jednolite tylko jedno rośnie tak a inne już inaczej ale jak się trawi dobry gen to jest bardzo dobry buch i plon,na AK się nie zawiodłem<coolpalacz>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół