nasiona marihuany

Latający Pies

Wyszukiwarka Forumowa:

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. I mam do was pewne pytanie wiecie cos moze o "latających psach". Czy latają przez cały czas z lornetką przy pysku i lukając, czy jak coś wywąchają (najczęściej jabani frajerzy sprzedają :/ a nie sami do tego dochodzą) a nie moga znaleźć normalnie z ziemi to akcja powietrze, czy poprostu przelatują sporadycznie tj. kontrolnie nad jakimis obszaram. Jeżeli ktoś sie orientuje nad tym jak to wygląda niech napisze. Pozdro

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jak dla mnie to nie ma sie co przejmować no bo przecież jak zasadzisz na dziko to ci nie udowodnią. A po zatym psy mają taką małą liczbe heli że 1 woj. by nie skontrolowali dobrze :)

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Tzn. moja miejscówka wogóle jest niedostępna z ziemi tylko ja wiem jak dojść bo jest w ch*j rozległuch krzakach i drzewkach i chce w samym środku wykarczzowac koło i tam by było. Tylko że to orazu by było widać :( i właśnie się zastanawiam nad tymi psami.

piotrek 736

Member
Buchów
0
kurde ja mam miejscówke w takim miejscu że widziałem kilka razy już helikopter nad spotem jak przelatywał :( oby mi nie zobaczyli krzaczków. Ale mi się zdaje że oni nie znajdują tym sposobem dużo krzaków bo popierwsze są za głupi na to żeby nam znaleść a po drugie helikopter porusza się z dużą prędkością mi się wydaje że prawdopodobieństwo że mi znajdą jest małe :) obym się nie mylił (HWDP)
pozdro

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
oni latają nisko... i nie amsz racji że szybko :/ sprawne oczy policjanta mogą wykryć krzaka ale + to to że tylko dużego krzaka bo nikt nie zobaczy nawet z wysokości 5 m 30cm konopii w buszu... charakterystyczne pałki(tak nazywają topy policjanci:/) i te liście są widoczne tylko wtedy ajk jest już duża...

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
nie no w Polsce mysle ze tak szybko nie znajda ci planty, a jak znalesli by to by sami ja spalili ;]

LordX

Active member
Buchów
0
Nawet jak zlapia cie za reke to mow ze to nie twoja reka.

M

misty1

Guest
sie manko , nawijam ze średniej wielkości miasta jakieś 100 tys , i ziomki nakupili siejki w zoologicznym i spadła im na taki skwer którego nikt nie kosi metrowa gandzia jest przez psy mijana kilkanaście razy dziennie 10 mb od głównej ulicy ja ją widze z bloku jakies 100metrów :) człowieku 90 % tych matołów nie wie ja to wygląda nieususzone pzdr

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
AT przyjadą Ci po jednego planta i zamkną Cię na 100 lat.

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Protektus napisał:
1 planta ?? tam jest 13 roślin no teraz już 12

Nawet za 12 nic Ci nie zrobią ^_^ chyba, że gadasz każdemu koledze, że masz planty... Kolega, koledze i wkońcu dojdzie do psów wtedy mogliby rozkminiać gdzie sa krzaki... Zajmie im to około 5 miechów, a Ty już bedzie miał zbiory ^^

Protektus

Well-known member
Buchów
0
HEHE nikt o tym niewie oprócz mnie i moich 2 znajomków z którymi mam te rośliny :) THX że mnie troszeczke uspokoiłes chociaż teraz przy tych suszach wszystkie te krzaki schną i robią się straszne prześwity aletojuz można zatkać :) Pozdro

UseRSppC

Member
Buchów
0
A mi znajomy (który siedzi w temacie jeśli chodzi o techniki psów) mówił że teraz w polsce mają mieć takie urządzenia jak na całym świecie tzn. będą widzieć "łunę" nad polem (za pomocą jakiś technik termowizyjnych czy innego chujostwa). Ale sądze że coś takiego będzie działać tylko przy większych plantacjach.

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
tam pie****enie jak wiedzieli by ze sadzisz zielsko tto by ci nielatali hali nad głową tylko poprostu poszli by za tobą
a jak by obczaili z heli ze szwejasz sie co dydzien po krzakach to by sie domyslili ze cos tam masz ale jak by znalezli ciebie przy plantach to jeszcze mugłbyc mówic ze znalazłes to przed chwila i zastanawiasz sie czy to nie konopia:D

D

delete

Guest
Wiesz, kilku dalszych znajonych bylo na rowerach, pojechali do lasu. Wyjechali w ch*j daleko w las i znalezli jelsi im wiezyc 8 plantów... Ze to byli ludzie nie obeznani w tym co robia to obskubali je z lisci a zostawili topy. Ktos mial przedwczesne zbiory

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół