nasiona marihuany

Lato do listopada?

Wyszukiwarka Forumowa:

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
no to super :)) czyli White Widow doszlaby i te pozne wszystkie.

rusko

Well-known member
Buchów
0
doszłyby na 100% jak ciepło utrzyma sie jeszcze tak długo!! :queen: :thumright:

R

Rider

Guest
Takie pogody długo falowe mozna sobie wsadzic tak naprawde :sunny:

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
dlaczego mozna sobie wsadzic ?? przeciez jest dobrze

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
dlaczego mozna sobie wsadzic ??
dlatego ze zadko kiedy sie sprawdzaja... przed wakacjami mowili ze wogole lata nie bedzie... a tu bylo i to w chuuuj gorace

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
urban napisał:
Takie pogody długo falowe mozna sobie wsadzic tak naprawde :sunny:

ja to zrozumialem, ze takie pogody sa do kitu, a VipGrower ma na mysli chyba prognoze pogody :). Teraz to rozumiem :)

A

analityk lucyfera

Guest
mi tam prognozy długoterminowe ze strony www.twojapogoda.pl się sprawdziły... Mówili że lipiec będzie zabójczo ciepły, sierpień deszczowy i piękny wrzesień. Co najciekawsze takie ogólne ich opisowe prognozy na całe miesiące czy okresy się sprawdzały, natomiast te krótsze 5dniowe i 14dniowe to już gorzej. W sumie to znam się troche na geografii i uważam że jest dużo prawdy w prognozach długoterminowych ponieważ są one uzależnione od takich czynników jak prądy morskie itp. A przecież fizyki nie da się oszukać. Podsumowując: niewierze w takie prognozy które mówią że np. 28XI będzie 12stopni C, bo każdorazowego stanu atmosfery nieda się przewidzieć, natomiast można przewidzieć że średnia temp. będzie nieco większa niż przeciętna dla danego okresu i tak samo z opadami... Zresztą ja wieże że będzie piękna jesień choćby z tego powodu że niewiem czy też macie takie odczucie jakby w tym roku wszystko się przesuneło o miesiąc do tyłu - wiosna miesiąc później, lato miesiąc dłużej, to w listopadzie powinna być pogoda jak w październiku normalnie... pozdro dla all growerów

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
No to moze moja WW dojdzie.... chociaz watpie. Topki zaczely sie robic 2 tygodnie temu od tamtego czasu nie bylem na spocie. Durban poison z nirvany na bank dojdzie kwitnie juz 5 tygodni i ladnie sie opsypal zywica :queen:

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
@lechpoz: zgadzam sie z twoja teoria prognozy :) i tym ze tak jak prognozowali tak jest, tylko FUCKT pisal odwrotnie.
@bbsh: Dojdzie WW, tylko musisz poczekac pewnie. Przyjedz teraz na spota i zobacz jak ci obrosly konopki, ja bylem dwa tygi ostatnio i moje HH dopiero co zakwitly, dzisiaj bylem i byly cale od topow, wszystko ladnie, cale badylki sa w topach od dolu do gory :). Fotki wrzuce aby je wywolam :)

A

analityk lucyfera

Guest
długi_as dzięki za uznanie :flower: dawno takiego roku nie było więc w tym toku chyba babki w Polsce nigdzie niezabraknie :thumright:

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
Łojej, bedzie az za duzo :). Ja nie bede mial za duzo, bo za duzo meniorow sie trafilo, 20% zenskie. Szkoda ze wiecej nie dalem na spota.

drexter

Well-known member
Buchów
0
po konmca pazdziernika pogoda napewno beedzie nie zla bynajmniej moze ww moje dojda :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół