akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Le Parkour::::.....

Wyszukiwarka Forumowa:

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
chyba każdy fan pk go oglądał , przynajmniej ja i moje ziomy :)

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Sport jak najbardziej pożyteczny lecz na dluzsza mete nudny. Fakt co poniektore umiejetnosci,techniki bardzo przydatne, praktyczne. Warto umieć niektóre ruchy. ;)

Ostatnia edycja:

marc13

Active member
Buchów
0
fest filmik to jakiś gif , to wogóle nie dotyczy nic parkour-a!!
:salut:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
marc13 napisał:
to wogóle nie dotyczy nic parkour-a

a to niby czemu nie?? Czy czwicząc Parkour nie można zrobić salta w tył bo to takie "nieparkourowe"?

marc13

Active member
Buchów
0
jak byś skakal to bys wiedzial że to jest fiflak a nie salto w tyl takie coś robi sie na ścieżkach (jak wogóle wiesz co to jest)

marc13

Active member
Buchów
0
wiesz co to są batuty no i na tym robi sie salta ,a ścieżka to takie coś na sprenżynach jak długa mata i na tym sie robi fiflaki rundaki itp wiec to sie nie zalicza do parkoura

W

wodnikSz...sz..

Guest
moj kumpel sie tym jara ale od niedawna jakies 2 tygodnie,umie monkeya kigkonga i jeszcze jakies tam przeskoki ale nie pamietam nazw nie wglebialem sie w to zabardzo ale ostatio zaciagna mnie na taka miejscowe gdzie cwiczy heh skakal po dachach przez siatki jakies sie nawet troche nauczylem ale nei na moje kosci takie wyczyny :p ogoolnie popatrzec fajnie :) ja wole sobie Zośką pokopac..niby mala szmatka a tez potrafi wymeczyc kilka trickow i czlowieńZ jezorem na brodzie siedzi.

ktos jeszcze procz mnie z tego forum bawi sie zochą??
pozdro
:flower:

K

kaplica87

Guest
East Side parkour team

No siemanko ... ja z kumplami "bawie się" w parkoura od ferii zimowych ... i się rozwijamy dosyc szybko ... w tym sporcie chodzi tylko o umysł ... no i dobre rozciągniecie :D

[ Dodano: 2006-05-10, 15:50 ]
lubo, ja nie wiem może ty sie tak poczułeś jak właziłeś na tę stronke o tyh "stylowych rzeczach" ale mnie to nie kręci ... narazie

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
kaplica87 napisał:
lubo, ja nie wiem może ty sie tak poczułeś jak właziłeś na tę stronke o tyh "stylowych rzeczach" ale mnie to nie kręci ... narazie

o co ci chodzi bo nie rozumiem?

K

kaplica87

Guest
....

sory zwracam honor ... albo dla mnie sie cos po***ało albo ten link był inny (może kliknalem nie u tej osoby) jakiś ku**a o jakiś bransoletkach, ciuchach damskich ... ale na ten adres to co innego ... dzięki za link/i jeszcze raz sory

S

Sito

Guest
Ja cwiczylem pk ale niewytrzymaly moje kosci i wrucila martwica kolan:( bo juz kiedys mialem oraz martwice piet(ble boli jak cholera)

Orto

Well-known member
Buchów
0
jestescie dla mnie w tym wszytski co mowicie o PK bardzo smieszni :D przeskakiwanie z dachu na dach boze dzieciaku naogladales sie Yamakashi ? Poczytaj sobie wogule o PK i potem powiedz cos wiecej prosze cie :D pozatym jakby na to nie patrzec Free Running jest sportem Le Parkour filozofia zycia na podstawie mysli i czynow Davida Belle :D Tyle jezeli kogos oswiecilem bardzi sie ciesze jezeli nie trudno :sunny:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół