• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[LED] 0,09m2 | 35W | Royal Gorilla (AUTO)

Wyszukiwarka Forumowa:

Janek10

Well-known member
Buchów
1,477
Odznaki
4
DZIEŃ 56

Jedna z pacjentek już się prosi o ścinkę.
@Janek10 mówiłem - mija 2 tygodnie od kiedy powiedziałeś ze za 2 tygodnie będę miał polowe flo. Zobacz teraz jak one puchną w oczach :)

Nie daje im już nawozu od dawna a teraz przestaje nawet podawać im wodę. Do tygodnia będzie pewnie kosa na raty.

8A3EFD34-DD10-494E-A82D-C3F35BC76B56.jpg

Dokladnie tak jak mówisz. Tnij to w oizdziet, bo gotowee już sooo🤣

seweryn2422

Smart Guy - Kombinator
Buchów
1,915
Odznaki
9
moim zdaniem jeszcze spokojnie można ją zostawić, wydaje się że nadal kwiaty się rozrastają, w cholere pistilsów białych ma jeszcze

ale to ty ja ogladasz z bliska, pod mikroskopem, wiec na pewno masz lepszy poglad niz my po jednym zdjeciu ;)
tak czy siak nie patrz nigdy na to co producent pisze jak na wyrocznie, zwykle jak podaja 8-10tyg to jak przeciagniesz do 10-12 to wyjdzie tylko na dobre
Tam są dwa planty :)

Ta do ścinki jest już ogolona wstępnie żeby było lepiej widać :)

70A02FDB-8337-4E01-B2A0-D424C21A2BA8.jpg

seweryn2422

Smart Guy - Kombinator
Buchów
1,915
Odznaki
9
Zdecydowanie za wcześnie, warto poczekać dwa tygodnie.
Za duże ciśnienie w oku, utrudnia obserwację :)
Nawet jeśli wszystkie trichomy są mętne a niektóre brązowe? Nie mam ciśnienia na ścinkę. Nawet wręcz odwrotnie wolałbym tego nie robić w tym tygodniu bo się przeprowadzam

zjarany emeryt

Emeryt
Weteran
Buchów
11,980
Odznaki
9
Roślina nie wygląda na dojrzała. Może źle patrzysz. Jak puszcza białe włosy to znaczy że jeszcze rośnie i trochę jeszcze jej będzie więcej.

seweryn2422

Smart Guy - Kombinator
Buchów
1,915
Odznaki
9
Jedna poszła na kosę. Zostawiłem tylko trochę na dole ale z niej już chyba nic nie ściągnę podlałem żeby ta druga miała jeszcze co pic ale tez ostatni raz i post

Udyr

Oi, ya dafty !
Buchów
1,927
Mogłeś to śmiało tydzień albo dwa tygodnie potrzymać jeszcze. Ale to Twój cyrk i Twoje małpy 🐵

seweryn2422

Smart Guy - Kombinator
Buchów
1,915
Odznaki
9
Mogłeś to śmiało tydzień albo dwa tygodnie potrzymać jeszcze. Ale to Twój cyrk i Twoje małpy 🐵
Nie mogłem niestety. Nie mam gdzie chwilowo tego trzymać. A chce się przygotować na nexta normalnie bez kombinowania.

Powidok

Well-known member
Buchów
89
Smacznego! Tzn oby jak najszybciej 😁 Czekam na nowy projekt.

seweryn2422

Smart Guy - Kombinator
Buchów
1,915
Odznaki
9
Smacznego! Tzn oby jak najszybciej 😁 Czekam na nowy projekt.
Smaczne jest z pierwszej rośliny wyszło jakieś 8-10g suchego niewiele ale druga wyszła większa. Z pierwszej 2 duże topki poszły na water curring reszta się suszyła powolutku.

Po 2 tygodniach suszenia pali się za***iście. Smak się jeszcze nie wyrobił ale jest na prawdę mocna! Oj i to jak. Mam porównanie do Gorilla Glue. Szukałem tej odmiany lata i nie znalazłem - mieli ją w coffeshopie 2km od mieszkania (sic!)

Czas zbioru jak dla mnie idealny! Trichomy były 10% przezroczyste 85% mleczne 5% brązowiejące. Wczoraj paliłem topka z samego dołu i też był kozacki.

Efekt w działaniu. Na początku mnie przykleiło do fotela chciało się siedzieć. Chodzić się nie mogło. Nogi odcina.

Psychodeliczny pozytywny haj.
Nie polecam osobom na diecie - gastro odpaliło się każdemu kto próbował praktycznie od razu.

Moc mógłbym określić jak najbardziej na książkowe 20%+ na oko i porównanie do innych odmian ta mogła mieć 23% thc. Próbuje wielu mocniejszych i niestety droższych odmian i ta zdecydowanie do nich należy :)

_LALUŚ_

NIE LICZ NA FARTA ^^ Rekord 1,55G/W
Weteran
Buchów
7,913
Odznaki
9
Dla czego takie malutkie metry chociaż jakieś 40x40?, 60x60 ?

seweryn2422

Smart Guy - Kombinator
Buchów
1,915
Odznaki
9
Obecnie jest większy ale wtedy potrzebowałem czegoś na prawdę małego. Miał być PCBox :)

Czemu nie 200x200 od razu ;D
Jak się uczyć to chyba lepiej na małą skalę.

Wtedy to było dosłownie 60zł na płyty OSB 160 lampa wydruki, mylar i pierdoły mieściły się w 100zł więc za około 3 podobizny Jagiełły mogłem już wyciągać te 30g. Wysokość boxa była silnie skorelowana z wysokością pierwszej półki, pod którą box był wciśnięty i zawalony pierdołami na wypadek kontroli.

Jak na amatorskie początki jak najbardziej wystarczało.

Gdybym miał możliwość nie bawił bym się w mikro - zdecydowana większość na tym forum przebywa aktualnie w klimacie, który prawnie nie sprzyja jakimkolwiek uprawom a takiego boxa wciśniesz dosłownie wszędzie.

Na taką Royal Gorille ten box był wystarczająco szeroki i wysoki - to niska odmiana ;)

Ostatnia edycja:

_LALUŚ_

NIE LICZ NA FARTA ^^ Rekord 1,55G/W
Weteran
Buchów
7,913
Odznaki
9
Obecnie jest większy ale wtedy potrzebowałem czegoś na prawdę małego. Miał być PCBox :)

Czemu nie 200x200 od razu ;D
Jak się uczyć to chyba lepiej na małą skalę.

Wtedy to było dosłownie 60zł na płyty OSB 160 lampa wydruki, mylar i pierdoły mieściły się w 100zł więc za około 3 podobizny Jagiełły mogłem już wyciągać te 30g. Wysokość boxa była silnie skorelowana z wysokością pierwszej półki, pod którą box był wciśnięty i zawalony pierdołami na wypadek kontroli.

Jak na amatorskie początki jak najbardziej wystarczało.

Gdybym miał możliwość nie bawił bym się w mikro - zdecydowana większość na tym forum przebywa aktualnie w klimacie, który prawnie nie sprzyja jakimkolwiek uprawom a takiego boxa wciśniesz dosłownie wszędzie.

Na taką Royal Gorille ten box był wystarczająco szeroki i wysoki - to niska odmiana ;)
Większość tak przebywa ^^, ale co to konkretnie znaczy jaki to klimacik mamy na mysli :)

Opowiedz coś więcej xd.
Jak najbardziej na własne potrzeby wystarczy.
Największa zajawka to coś wyhodować swojego.....CHYBA PRZYNASZ TU RACJĘ > ?

seweryn2422

Smart Guy - Kombinator
Buchów
1,915
Odznaki
9
Większość tak przebywa ^^, ale co to konkretnie znaczy jaki to klimacik mamy na mysli :)

Opowiedz coś więcej xd.
Jak najbardziej na własne potrzeby wystarczy.
Największa zajawka to coś wyhodować swojego.....CHYBA PRZYNASZ TU RACJĘ > ?
Na pewno daleko od Polski :)
Chciałem wykorzystać wydruk na takiej drukarce do zrobienia czegoś kompaktowego, łatwego do ukrycia na spartańskie warunki. Ktoś może się zainspirować.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół