- Buchów
- 97
- Odznaki
- 1
Witam w nowym growlogu 
W tej fotorelacji przedstawiam wam dwie odmiany. Jedna z nich to dobrze znany z polskiego OUT i jakże urzekający Serious 6. Chciałem sprawdzić jak poradzi sobie w warunkach IN. Podobno łatwo o hermy gdyż cześć roślin jest czuła na wszelkie zakłócenia fazy ciemnej. Zobaczymy bo ja sobie czasem lubię zerknąć w nocy do boxa z latarką
Druga odmiana to Orient Express Ace Seeds x Sour Kush Reserva Privada, które otrzymałem kiedyś w OS od usera [MENTION=57187]BOOM[/MENTION] a
Plany wyszły z ziemi jakoś 11-12 grudnia, czyli mają około 30 dni. Tydzień temu zostały przełączone na FLO. Dam znać jak zakwitną 
W tej fotorelacji przedstawiam wam dwie odmiany. Jedna z nich to dobrze znany z polskiego OUT i jakże urzekający Serious 6. Chciałem sprawdzić jak poradzi sobie w warunkach IN. Podobno łatwo o hermy gdyż cześć roślin jest czuła na wszelkie zakłócenia fazy ciemnej. Zobaczymy bo ja sobie czasem lubię zerknąć w nocy do boxa z latarką
Druga odmiana to Orient Express Ace Seeds x Sour Kush Reserva Privada, które otrzymałem kiedyś w OS od usera [MENTION=57187]BOOM[/MENTION] a
Box: namiot 0,36 m2
Oświetlenie: panel led DIY 170 wat
Medium: ziemia Biobizz Allmix
Nawozy: Metrop, Great White Mycorrhizae, Biotabs Bactrex
Trening: cięcie Wuja Bena na OExSK, S6 topping na wysokości 3 piętra
Krzaki wchodzą powoli na FLO. Na vegu S6 w ogóle mi się nie podobały. Były jakieś pokraczne i rosły dziwnie ale po przełączeniu zaczęły rosnąć normalnie i już mi się podobają
Całość razem. Z tyłu s6 z przodu krzyże

S6

OEXSK

widać, że łodygi całkiem grubaśne

karakan

Planty, podobnie jak i te z dużej szafy nie dostały do tej pory żadnych nawozów do ziemi oprócz Great White i Bactrexa. Dodatkowo w obu szafach został dwukrotnie wykonany oprysk z MR1 Metrop według zaleceń producenta.
Pozdro!
Ostatnia edycja: