Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Szara ku**a atakuje. Dwa boby ze środkowego krzaka w dolnym rzędzie, poszły w toaletę, tak około 3/4 szczytu. Dobrze że w porę ogarnięte. Trzeba to kończyć. Za długo zwlekałem z podwieszeniem ich. Ścinać czy nie ścinać? Bursztynu nie ma jeszcze......
Więc kosa. Odnalazłem jeszcze dwa małe ogniska szarej k***y. Poszło w toaletę. Orange jak i Imperium pachną mocnymi cytrusami. Najbardziej drugie panny. Wynik będzie chyba mniejszy niż przewidywałem. Przez tą pleche to tak ubyło. Ale I tak powinno byc dobrze. Jednego Orange zostawiłem, nie rozbudował jeszcze dobrych topów. Zaraz ruszam z następnym grow + nasionologię. Więc tamten orange chyba wskoczy pod HPS. Za dwa tygodnie podam wyniki po suszeniu i wstępym curringu. Pozdro!!
Witam. Małe podsumowanie wagi:
Imperium X - 98g
Orange skunk - 170g
LSD - 19g
Daje łącznie 287g. Świeciłem średnio 320w przez cały okres ich egzystencji. To wychodzi 0,89 g/w. Może gdyby nie kłopoty i plecha to by było lepiej. Moje osobiste minimum 0,8g/w udało się osiągnąć. Dzięki za dotrzymywanie towarzystwa oraz rady. Pozdro!!
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.