• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

LED - zasilanie.

Wyszukiwarka Forumowa:
S

sub

Guest
Takie małe pytanko do osób zorientowanych.

Swego czasu - uświadomiono mnie o istnieniu czegoś takiego jak diody zerera:

Jest to wpinane w panele - jako zabezpieczenie - mam w związku z tym takie małe pytanko - czy jest jakieś uzasadnienie ich stosowania w wypadku - zasilania zasilaczem stało prądowym.

Powiedziano mi, że to co widać na komercyjnych panelach śmierdzi zasilaczem napięciowym - ale czy napewno ?

hmm:

Tu są:

mu100-sm_1_large.jpg

panel chińszczyzna:

Mu100-sm_large.jpg

A tak z innej beczki: Pytanie do - władz - czemu jak się daje linka zewnętrznego do pliku - to forum zamiast go ściągać wrzuca inne obrazki?

Wracając do tematu:

tekst: Each led with a Zener Diode,To ensure the led works better,if 1pcs broken won't affect others.

Ostatnia edycja:

THE DOCTOR

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jak u mnie polecialo pare na raz I tak swiecila reszta i jak oglądałem np w maplin tam jakies bajery wynalazki z led tez te zerery były myslalem nad tym ale tylko przez chwile po co to? dziala bez tego więc mi pasuje ale faktycznie na komercję moze i trzeba więc dołączam sie do pytania potrzeba czy nie??

Sub ty cos tam składasz czy tylko theory tutaj uprawuasz :)

z fartem

S

sub

Guest
THE DOCTOR napisał:
Sub ty cos tam składasz czy tylko theory tutaj uprawuasz :)

Szukam odpowiedzi na pytania na lenia. Jak nie znajdę zacznę kopać. może... tyle, że w wypadku tym zajmie to duuużo czasu.

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Sub, w ten sposób możemy tylko gdybać co tam w środku siedzi i czemu tak ten panel jest zrobiony. Daj mi taki do ręki, otworzę go i oślepię Cię blaskiem oświecenia :D
Według mnie diody Zenera nie mają sensu przy zasilaniu prądowym więc...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół