• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Legalizacja 2021

Wyszukiwarka Forumowa:

Mutylator

Well-known member
Buchów
241
Siema. Ostatnio spore słyszy się o legalizacji i niby 20 kwietnia w sejmie ma zostać złożony wniosek w związku z tym. Ciekawi mnie opinia ludzi z forum co o tym sądzicie uda się to wkoncu w pl zrobić?

YouLord

Well-known member
Buchów
243
Odznaki
2
Z jednej strony legalne miejsca pracy mogą się pojawić dla forumowiczów, a z drugiej może się mniej opłacać ;) z trzeciej więcej konsumentów może będzie :)
Ale jak dla mnie to za***iście jak by się to udało.

OtoPepe

Well-known member
Buchów
288
Odznaki
2
Nie ma mowy że to przejdzie, mamy zacofanych komuchów w sejmie.. myślę że nie szybciej niż 2-3 lata.. w mojej opinii oczywiście

Mutylator

Well-known member
Buchów
241
Właśnie oglądam mesto cały czas i on mówi całkiem optymistycznie o legalu. I coraz więcej polityków jest za. Fajnie by było gdyby przyjęli do pracy na plantacji praca marzeń ?

Syn Ebnera

OdcieńZieleni
Buchów
4,123
marihuenen? jak zalegalizujo to dzieci w przedszkolach będą to sobie wstrzykiwać, a starsi pewnie wąchać, toć to utopia będzie, zgrozo, zaraz wystosuje list owarty na wiejską zeby się opamiętali!

U

Usunięty 80839

Guest
Może jakimś cudem uda się wprowadzić projekt poselski (legalne posiadanie 5g na własny użytek). Dopuszczenie uprawy max czterech krzaków moim zdaniem jest mało realne. Gdyby nawet jakimś cudem to wprowadzili to milicja i inne służby zaczną nękać ludzi... Projekt obywatelski Wolnych Konopi jest nierealny (200 gieta na własny użytek, nieźle ich poniosło).

Mutylator

Well-known member
Buchów
241
No właśnie chcą dać uprawę na maks 4 krzaki a z 4 krzaków mogę nawet wyciągnąć 1kg bo można sobie pozwolić na szklarnie i idealne warunki czyli co te 800gieta będę musiał wyj***c do pieca czy co oni myślą?

bigpappa

dont panic its organic
Buchów
328
Odznaki
2
przecie jak zalegalizuja to vatem przypieprza 50proc.

U

Usunięty 80839

Guest
Dlatego ta opcja z uprawą na własny pożytek nie przejdzie... Może uda się im przepchnąć legalne posiadanie piątki i nic poza tym. Tej posłance raczej głównie na tym zależy. Żeby sobie mogła na legalu zajarać w domu. Ogólnie jeszcze trochę będzie trzeba poczekać na zmiany w tym kraju.

atowerq

Daję z siebie całe 30%
Buchów
2,388
Odznaki
7
Średnio to widzę, statystyki policyjne spadną, skuteczność też bo najwięcej łapią ludzi z około 400 działkami dilerskimi - czyli około 2g. Ci co mają zarobić na górze nie zarobią bo będzie można mieć swoje krzaki. A co pedofilska klecha która steruje większą częścią społeczeństwa?

To się uda dopiero za 20 lat dinozaury wyginą.

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
4,788
Odznaki
12
To się uda dopiero za 20 lat dinozaury wyginą

Optymista, ja też tak mówiłem te 20 lat temu i jak narazie to tylko na Białorusi mają bardziej prawo do***ane...

Beasto

Ujarany cały dzień
Weteran
Buchów
11,337
Odznaki
10
Motyw z krzakami i ilością posiadany bazuje na zmianach, które teraz są już czy będą wprowadzone w Czechach. Generalnie ich linia uzasadnienia wag itp, ma być oparta na zapisach w różnych krajach oraz postępujących zmianach na świecie (WHO zdjęło z listy najbardziej szkodliwych substancji, a chyba ONZ z listy towarów zabronionych czy jakoś tak). Wbrew pozorom projekt wydaje się przemyślany. Ostatnie badania też pokazują znacznie większą tolerancje dla zioło w PL.
Jakoś się nie nastawiam, że coś z tego wszystkiego wyjdzie, ale super, że przynajmniej się to mocno teraz kręci i nawet jeśli upadnie, to temat nie umrze i będą ponowne próby. Można sobie jęczeć, że ch*j, zmiany nie nadejdą, ale na pewno tylko tak będzie, jeśli temat się oleje :)

DeOEM

4.618
Weteran
Buchów
3,203
Odznaki
3
Kaczafi tego nie puści, bo jest fanatykiem. Lewica, PO też nie puści, bo siedzi w kieszeni gangsterów. :heba:

Buchów
9
Chociaż ktoś próbuje ale raczej nic z tego nie będzie a nawet jak będzie można uprawiać te 4 krzaki to do tej pory dopóki nie skapna się że 3 miesiące Wega i można z nich nawet kilo zrobić

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół