nasiona marihuany

Legalizacja za Odrą! Sensacyjne newsy z Niemiec!

Wyszukiwarka Forumowa:

emceero

Well-known member
Weteran
Buchów
713
Odznaki
6
A Chińczycy chyba raczej nie zalegalizują, ryż będziemy sądzić hehe. Ban dla suba za co? Nie ma tu rozmowy na temat polityki tylko wywód nad przyszłą sytuacją która ma wpływ na to co lubimy robić tutaj wszyscy.

Avallach

Well-known member
Buchów
394
A Chińczycy chyba raczej nie zalegalizują, ryż będziemy sądzić hehe. Ban dla suba za co? Nie ma tu rozmowy na temat polityki tylko wywód nad przyszłą sytuacją która ma wpływ na to co lubimy robić tutaj wszyscy.
Ja rzuciłem polityczny komentarz który został usunięty :fishh::smoking:

sub23

nudziarus offtopicus
Weteran
Buchów
6,554
A Chińczycy chyba raczej nie zalegalizują, ryż będziemy sądzić hehe.

Dadzą nam tabletki.

-------
Razem ze wschodnią armią do Polski wdziera się murtibingizm. Oficjalnie nowa religia nie jest powiązana ze zdobywającą carską Białą Rosję, a później i demokratyczną Polskę, chińską armią; jednak nikt nie ma wątpliwości, że pozostaje z polityką w ścisłej zależności. Osoby przyjmujące tabletki Murti Binga, inaczej mówiąc: dawamesk B2, mają wizje pełne emocjonujących doznań, doświadczają także ułudy szczęścia.
--------

Antydepresanty?

--------
Narkotyk likwiduje marzenia, pragnienia i wszystkie niepokoje, dając w zamian niewyczerpaną cierpliwość. Witkacy pisze: „następowało zupełne sproszkowanie jaźni na szeregi bezzwiązkowych momentów; na tle możności poddania się każdej, najgłupszej nawet mechanicznej dyscyplinie.
---------

Antydepresanty+ religia+korpo ;)

Ban dla suba za co?

Należałoby się za wieloletnie złośliwe/nagminne ignorowanie regulaminów oraz spam.

Poczekamy zobaczymy chadeki podobno już zapowiedziały co z tym zrobią.
Patrząc na "charakterystykę" rodem z Wiki - tej zorganizowanej grupy przestępczej - wydaje się to w zasadzie pewnie?

Ja rzuciłem polityczny komentarz który został usunięty :fishh::smoking:

Stawiam, że kocur napisałby w dawnych czasach bardziej dosadny i przy okazji wrednie złośliwy. Po czym nastąpiła by mniej lub bardziej symulowana walka między prawdziwymi i emulowanymi, prawakami/lewakami - zazwyczaj końcówki rozgrywek tego rodzaju przypominają - hmm.. mniejsza z..

Ostatnia edycja:

Eustachy

Trawą Palę Stresy
Weteran
Buchów
1,042
Odznaki
3
Panowie lepiej napiszcie gdzie już jakieś kluby konopne działają przy granicach :)

Nochal

Well-known member
Buchów
49
No własnie ciekaw jestem jak to rozwiaza prawnie oni to nazywaja stowarzyszenia, a w Hiszpanii kluby konopne. W Hiszpanii wiadomo w która strone to poszło i nie ma chyba już z tej drogi odwrotu.... i ciekaw jestem jak to bedzie wygladac w Niemczech. Niby nie bedzie można palić w "kubach" tak jak to jest Hiszpanii. Na ta chwie wyglada to tak że każdy bedzie mógł zaożyć stowarzyszenie Non Profit i mieć max 500 członków. Na azdego członka bedzie mógł posadzić 3 krzaki legalnie co daje nam 1500 krzaków... No ciekawie ciekawie jak to unormuja czy pójdzie to w strone Hiszpanii i pojawią się odwiedziny w stowarzyszeniach Panów którzy nie wyznaja prawa dialogu ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół